BATTLEFIELD
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 6,468
Biter sanırsamBen meraktan 6 tane açtım 150 liralık sticker çıktı. Ama şuan indirim var diye 50 lira fiyatı. Pazara 110 dan koydum. 28 inde yayınlanacak o zamana kadar indirim biter mi ?
Mücadeleciler mi ne en sağdaki olan onu aç bence.Biter sanırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
7.96 TL var, 1 tane kapsül almıştım 30 kuruşluk bir şey çıkmıştı. Acaba hepsini alsam mı
Çıkar mı ki?Mücadeleciler mi ne en sağdaki olan onu aç bence.
pazarda 10 kuruş daha pahalı en iyisi oyundan almakNe yazınca çıkıyor kapsül yazdım cikmadi
bana ppdeki çıktı 570 tl bana çıkmaz diyip geçmeyin çıkabiliyor.Çıkar mı ki?
Mücadeleciler dimi?bana ppdeki çıktı 570 TL bana çıkmaz diyip geçmeyin çıkabiliyor.
Kaç tane açtın çıktı acabapazarda 10 kuruş daha pahalı en iyisi oyundan almak
bana ppdeki çıktı 570 TL bana çıkmaz diyip geçmeyin çıkabiliyor.
245 TL var 14 TL ye 7 tane alır şansımı denerimpazarda 10 kuruş daha pahalı en iyisi oyundan almak
bana ppdeki çıktı 570 TL bana çıkmaz diyip geçmeyin çıkabiliyor.
Dostum bence al risk yoksa kazançta yok. 2 lira zaten üzüleceksen alma.Mücadeleciler dimi?
önce 40 tane falan açtım çok bir şey çıkmadı sonra hepsini satıp biraz daha aldım çıktıKaç tane açtın çıktı acaba
aynenMücadeleciler dimi?
Usta aldım bir tanesi morun yanında durdu ama çıkan hepsi mavi.önce 40 tane falan açtım çok bir şey çıkmadı sonra hepsini satıp biraz daha aldım çıktı
aynen
yapacak bir şey yok denemiş oldun en azındanUsta aldım bir tanesi morun yanında durdu ama çıkan hepsi mavi.