beritankorkusuz
80+ Silver
Dostlar oyunagirince eşleştirmeye basınca bulamıyuor ve maç bulunamadı diyor ping değerim 350 max olarak ayarlı ve oyun dosyalarını kotnrol ettim
Dostlar oyunagirince eşleştirmeye basınca bulamıyuor ve maç bulunamadı diyor ping değerim 350 max olarak ayarlı ve oyun dosyalarını kotnrol ettim
Ama arakadaşlarım girmiş basit eğlence yazıyorCSGO sunucuları şuan patlak. Bekleyin.
CsgoYoksa , Source 2 ?
5 yada arkadaşınla giriyorsan onlarında max pinglerini o değerlere çekmeleri lazım muhtelen pingden olabilirDostlar oyunagirince eşleştirmeye basınca bulamıyuor ve maç bulunamadı diyor ping değerim 350 max olarak ayarlı ve oyun dosyalarını kotnrol ettim
Valoranttan hemen sonra çıkacağını düşünüyorum. Herkes Valorant'ın hevesindeyken bir anda gözler yine CSGO'ya doğrulacak. Piyasayı karıştıracaklar gibime geliyor.Yoksa , Source 2 ?
direkt sürmezler diye düşünüyorum betada çıkar büyük ihtimalle bug fixleri yapılması lazım iki motorda farklı fizik motoru kullanıyor vs vs profosyonel sahneyi bozmamakta lazım ona göre ayarlarlarValoranttan hemen sonra çıkacağını düşünüyorum. Herkes Valorant'ın hevesindeyken bir anda gözler yine CSGO'ya doğrulacak. Piyasayı karıştıracaklar gibime geliyor.
KeşkeeYoksa , Source 2 ?
source 2 ile pek bir şey değişeceğini sanmam oyunun optimizasyonu ve tick ratei artar görsel ve işlevsel güncellemelerine daha çok zaman varValoranttan hemen sonra çıkacağını düşünüyorum. Herkes Valorant'ın hevesindeyken bir anda gözler yine CSGO'ya doğrulacak. Piyasayı karıştıracaklar gibime geliyor.
Buldu sonundasource 2 ile pek bir şey değişeceğini sanmam oyunun optimizasyonu ve tick ratei artar görsel ve işlevsel güncellemelerine daha çok zaman var
,düzeldi ve fps 50 60 arttısource 2 ile pek bir şey değişeceğini sanmam oyunun optimizasyonu ve tick ratei artar görsel ve işlevsel güncellemelerine daha çok zaman var