Oyun SSD de mi yoksa HDD ye mi kurulu?Arkadaşlar normalde hızlıydı ama csgo da rekabetçi girerken veya normal topluluk basit eğlence fln mapi çok yavaş indiriyor ya bunu nasıl hızlandırıcam
Ben oyun anamenüsünde fps max 0 yazıyorum hep ondan dolayımıdır hocam geç girmesi ?oyuna düşük fps ile girersen daha hızlı girersin
rekabetçi girerken konsola fps max 60 yaz maça girince fps max 0 yaz hızlanma olucaktır
Maç başlatıyoruz mekan yükleniyorda 3 4 dakika bekletyor sonra rahatlıyorMap'i yavaş mı indiriyor yoksa yavaş mı load ediyor? Tam anlayamadım.
SSD'niz var mı? Varsa oyun SSD'ye mi kurulu?Maç başlatıyoruz mekan yükleniyorda 3 4 dakika bekletyor sonra rahatlıyor
500gb hdd var aklıma gelmişti ssd olmadğından kaynaklıdır belki diyeOyun SSD de mi yoksa HDD ye mi kurulu?
Hayır harddiske kurulu oyun ssd im yokSSD'niz var mı? Varsa oyun SSD'ye mi kurulu?
Büyük bir ihtimalle HDD'den. Çünkü 4 dakika bekletmesi için HDD'nin ya çok eski olması lazım ya da hasar görmüş olması lazım.Hayır harddiske kurulu oyun SSD im yok
Büyük bir ihtimalle HDD'den. Çünkü 4 dakika bekletmesi için HDD'nin ya çok eski olması lazım ya da hasar görmüş olması lazım.
Olmaz. İkisi de aynı cihaz, performans artışı veya düşüşü olmaz.Alıntıyı görüntüleHocam windows um C diskine kurulu o diskta gta 5 vardı onu d ye attım c dekini sildim szice rahatlama olurmu csgo'da c diskinde