Neler Yeni

CSGO Mirage delikten nasıl zıplanır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
yaklaşık 12 yıl boyunca kz-bhop gibi işlerle uğraştım bir kaç tane dünya rekorum var emin ol o adamların yaptıkları çok da övünülecek şeyler değiller ve 1 maçta 2 kere flan yapıyorlar ve genel olarak o anlar için roundları satıyorlar.

E normal değil mi 1-2 kez yapmaları. Aynı hareketi sürekli yapmak mantıksız zaten. Karşı takım bu ***** sürekli burdan atlıyor sağda bekleyeceğime solda bekleyim vurıyım der yani

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
zamanlamadan kastını pek anlamadım ama cross jumping yada pixel surf(aşırı zor) ile bile 100 denemeden 96 sında yapılabilir
bahsetmek istediğim belli bir uzaklık var ve onu tutturmak lazım yakın yada daha uzakta atlamak tamamen olmasa da faile sürüklüyor atlamayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
bahsetmek istediğim belli bir uzaklık var ve onu tutturmak lazım yakın yada daha uzakta atlamak tamamen olmasa da faile sürüklüyor atlamayı
Kanzi o tam timing sayılmaz. Elin alışınca o uzaklığı zaten kendin ayarlıyorsun. O deliği tam bu hareketi yapmak için tasarlamışlar. Sola doğru kolay kayılıyor ama CTden gelirken sağa doğru daha zor. Onun da timingle ilgisi yok yani

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
mert
yani uzaklığı flan ayarlamak tamamen tecrübe işi ve yakından bile atlayabilirsin ama uzaktaki kadar hızlı olmaz bi ihtimal yeterince iyiysen yakından bile max speed ini güzel ayarlayabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Kanzi o tam timing sayılmaz. Elin alışınca o uzaklığı zaten kendin ayarlıyorsun. O deliği tam bu hareketi yapmak için tasarlamışlar. Sola doğru kolay kayılıyor ama CTden gelirken sağa doğru daha zor. Onun da timingle ilgisi yok yani
anladım hocam timing denilince biraz yanlış anlaşılmış

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bu videoyu geçen aylarda da atmıştın aynı video her ay düzenli atıcan galiba :)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
gerçekten öyleyse adam övünmek istiyor demektir bırak övünsün adam :D gerçekten güzel bir klip
Atsın benlik problem yok sonuçta emek var paylaşmak istemesi normal, eline sağlık.
Gülmeyin demesinin sebebi de önceki postta aimi kayıyor die dalga geçmişlerdi :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,220
İsim
a l p e r
Atsın benlik problem yok sonuçta emek var paylaşmak istemesi normal, eline sağlık.
Gülmeyin demesinin sebebi de önceki postta aimi kayıyor die dalga geçmişlerdi :(
Kanka çok fazla pc konusu var daraldım artık. Ortamı biraz şenlendiriyim diye attım yoksa çokta önemli değil.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,084
Üyeler
163,941
Son üye
Ahmet166
Top Bottom