Neler Yeni

Yardım CSGO - Operasyon Bileti Şu An Alınır mı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Bütçe
5
Oyunlarda herkeste girdap operasyon bileti görüyorum ve araştırdığımda da bu işin karlı olduğunu gördüm şu an alıp görevleri yapabiliyor muyum alabiliyorsam da yetiştirebilir miyim

Girdap Operasyonu Seçkin Bileti​

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
Şu anda bildiğim kadarıyla aktif operasyon yok. Farklı farklı operasyonlar gelir ve geldiği zaman biletini alabilirsin, biletin sana verdiği görevleri yerine getirdikçe ödülleri topluyorsun ancak ödülleri toplayabilmek için bileti satın alman gerekir. Bileti almadan da görevleri yapıp, operasyon bitmeden önce bileti alabiliyorsun sanırım. Yanlış olmazsam operasyonun bitimine yakın bilet fiyatları indirime giriyor. Kâr elde edenler var ancak fazlaca vakit harcıyorlar, biraz bıkabilirsin.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu anda bildiğim kadarıyla aktif operasyon yok. Farklı farklı operasyonlar gelir ve geldiği zaman biletini alabilirsin, biletin sana verdiği görevleri yerine getirdikçe ödülleri topluyorsun ancak ödülleri toplayabilmek için bileti satın alman gerekir. Bileti almadan da görevleri yapıp, operasyon bitmeden önce bileti alabiliyorsun sanırım. Yanlış olmazsam operasyonun bitimine yakın bilet fiyatları indirime giriyor. Kâr elde edenler var ancak fazlaca vakit harcıyorlar, biraz bıkabilirsin.
teşekkürler bir de şey sorucam operasyon aktif değilken bileti niye satılıyor sadece ticaret amaçlı mı

rıza baba

80+ Bronze
ticaret amaçlı satılıyor şuan

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hala alınabiliyo diye gece alıcaktım iyi ki almamışım :D

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,903
İsim
Mehmet
hocam gaben bilir onu biz bilemeyiz ama sızıntılara göre 21 ağustosta büyük bir güncelleme geleceği söyleniyor o güncelleme ile beraber yeni operasyon gelebilir
Bu güncellemenin Source 2 olacağı söyleniyor, WarOwl da bi yayında Ağustos'ta gelecek güncellemeden sonra yeni haritalar ile ilgilenilmesi gerektiğinden falan bahsediyor, bunu da Source 2 ile ilgili olarak yorumluyorlar.

Gabenin yaveri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
436
İsim
emre
Bu güncellemenin Source 2 olacağı söyleniyor, WarOwl da bi yayında Ağustos'ta gelecek güncellemeden sonra yeni haritalar ile ilgilenilmesi gerektiğinden falan bahsediyor, bunu da Source 2 ile ilgili olarak yorumluyorlar.
evet bende source 2 olarak yorumluyorum fakat operasyonda büyük ihtimalle bu güncelleme ile beraber veya bir kaç hafta sonra gelir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom