Neler Yeni

Csgo Oynayamayanlar Valorant mı geçiyor ?

EmreCntrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Emre Cantürk
valorantta hile dolu değil ki en azından mevlana açıp oyunu bok etmiyolar
Yine de geliyo ya.. bide ben ısınamadım valoya, Kingdom Come ya da Witcher serisi falan.. güzel oyunlar :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Ahmet İhsan Bozacı
CS:GO'da uzun zaman iyi oynayan ve karşılığını alan kimse Valorant geçmez. Hile falan hikaye. Faceit ve ESEA sunucularında hile görmeniz zor. Normal MM oynamıyor zaten iyi oynayan kesim.
Ancak Valorant bir şans bu insanlar için. CS'de parlamak çok daha zor. Çok ciddi oyuncular var, Valorant kolayına gelir CS'de yükselmiş insanların.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk
CS:GO valoranta benzemiyor ki :/. Bende hileler yüzünden geçeyim dedim. Silah kullanan yok herkes özel güçleri ile oynuyor.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Ali Mert Okuducu
Bazı kişilerden duyuyorum ve Xantares'ten de bu sözü duymuştum. Sizce bu görüş mantıklı mı ?
Evet 3 yıldır ban yemeyen bir hileciyle konuştuktan sonra csgo yu silip valorant yükledim.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Bazı kişilerden duyuyorum ve Xantares'ten de bu sözü duymuştum. Sizce bu görüş mantıklı mı
birini bırakıp diğerine geçmektense ikisini de oynuyorum, cs go çok daha ağırlıklı ama

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
espor olarak evet genel oyuncu kitlesi olarak hayır diyebiliriz.
tüm bitik csgo oyuncuları özellikle amerikada valoranta hücum ettiler.

Akbaba Kürşat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
281
İsim
Furkan
Valorantın e spor u daha açık yani maçlar daha büyük kitleye hitap ediyor çoğu oyuncu bu yüzden geçti

Top Bottom