CSGO SIFIRDAN BAŞLAMAK İSTİYORUM YARDIM LÜTFEN

Reaksiyon skoru
2
Merhaba hayatımda hiç CS-GO oynammaış biri olarak yazıyorum. CS-GO ya başlamak istiyorum nereden nasıl başlayabilirim? Youtube daki rehber videolarına göz gezdirdiğim de eski ve yetersiz gördüm ne yapmalıyım oyunun arayüzünü dahi bilmiyorum. Rekabetçi oyun oynamaya 1 yıldır ki başladım ZULA oynuyordum sıkıldım bıraktım CS-Go ya geçmeye karar verdim oyunun arayüzü dahil hiç bir şey bilmeyen biriyim yardımcı olursanız sevinirim
(Lütfen sadece bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ?)
Youtube kanalı forum twitch gibi herhangi bir platform önerisi olur .

Bir öneriye ihtiyacın yok girip oynaya oynaya öğreneceksin bu kadar basit. Oyun zaten Türkçe, menüye bakıp nasıl oynayacağını dahi bulamıyorsan boş ver zaten hiç başlama barbi giydirmece falan oyna.

Merhaba hayatımda hiç CS-GO oynammaış biri olarak yazıyorum. CS-GO ya başlamak istiyorum nereden nasıl başlayabilirim? Youtube daki rehber videolarına göz gezdirdiğim de eski ve yetersiz gördüm ne yapmalıyım oyunun arayüzünü dahi bilmiyorum. Rekabetçi oyun oynamaya 1 yıldır ki başladım ZULA oynuyordum sıkıldım bıraktım CS-Go ya geçmeye karar verdim oyunun arayüzü dahil hiç bir şey bilmeyen biriyim yardımcı olursanız sevinirim
hvh gir öldü gerçi ama olsun 2017 hvh hem zirvedeydi hemde oyunun zirve yaptığı zamanlardı şimdi gözümde çöpten başka bir şey değil

Biraz "Ölüm Maçı" oyna aim geliştirirsin.

Valorant'a başla CS sıkıntı çıkartacak, yeşil faktör olana kadar ooo

Proland diye bir kanal vardı onu izle ora da iyi oynayışlar failler falan gösteriliyor onlara göre bir kaç şey yaparsın.
Aim geliştirmek için pro public sunucular da oyna

yav sanki cok surf yapmayı öğrenion gir vur işte

prime hesabın yoksa hiç tavsiye etmem oyuna başlama prime değilsen şunlardan mahrum kalıyorsun:
1-rekabetçi giremezsin
2-level kazanamazsın
3-kutu düşüremezsin(heralde düşüremiyorsun)
4-hilecilerin denk gelmesi baya yüksek olasılık
5-öyle boş boş basit eğlence felan atarsın rekabet olmaz
bunlara rağmen oynarım diyorsan tamam ama primeın yoksa kesinlikle başlamanı tavsiye etmem

hvh gir öldü gerçi ama olsun 2017 hvh hem zirvedeydi hemde oyunun zirve yaptığı zamanlardı şimdi gözümde çöpten başka bir şey değil
anlyamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valorant'a başla CS sıkıntı çıkartacak, yeşil faktör olana kadar ooo

Proland diye bir kanal vardı onu izle ora da iyi oynayışlar failler falan gösteriliyor onlara göre bir kaç şey yaparsın.
Aim geliştirmek için pro public sunucular da oyna
pc kaldırmıyor valorantı

Usta prime yoksa hiç başlama varsa helliantv ve konnichiwa gibi kanallardan yardım alabilirsin

ZULA oynayan kalmadı sarmıyor
VALORANT PC kaldırır mı? Akıcı oynatır mı ? (gt 630 i3 2120 4gb ram)
CS GO ya bu yüzden geçmeye karar verdim

BAŞKA ÖNEREBİLECEĞİNİZ REKABETÇİ TARZI OYUNLAR VAR MI? pc min kaldıracağı

Rekabetçiye başlayacaksan buna ek olarak düzenli aim lab çalışmaları yapsan iyi olur.

Geri