Neler Yeni

csgo skin alıp satma

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
csgoda skin alıp satarak para kazanan arkadaş vardı geçen gün forumda okudum ama anlamaıştım tam nasıl olduğunu olayı açıklayabilicek var mı. nerden alınır nasıl satılır sticker konusuna özellikle değinirseniz sevinirim

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
csgoda skin alıp satarak para kazanan arkadaş vardı geçen gün forumda okudum ama anlamaıştım tam nasıl olduğunu olayı açıklayabilicek var mı. nerden alınır nasıl satılır sticker konusuna özellikle değinirseniz sevinirim
Kanka bynogamede skinler daha ucuza satılıyo onu biliyorum sadece

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
onun dediği açık arttırmada popüler olmayan kostüme uygun bi değer biç. sürekli kontrol et. kostümü kapabilirsen başka bir sitede daha popüler olan kostümle değiştir. tekrar satışa koyup kar et. biri csmoney diye aklımda kalmış ama diğerlerini hatırlamıyorum. mantıklı ama uzun iş birde sermaye lazım başlangıçta

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://steamcommunity.com/market/listings/730/AWP | Sun in Leo (Well-Worn) örneğin bunu alsam stickeri falan olduğu için daha mı pahalı olur aynı modelin stickersizinden. misal 100tllik bir skinde 70 tllik sticker var onu 170e mi satılır yoksa yine değeri 100 müdür. alışı steamden satışı bynogameden yapmayı planlıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

onun dediği açık arttırmada popüler olmayan kostüme uygun bi değer biç. sürekli kontrol et. kostümü kapabilirsen başka bir sitede daha popüler olan kostümle değiştir. tekrar satışa koyup kar et. biri csmoney diye aklımda kalmış ama diğerlerini hatırlamıyorum. mantıklı ama uzun iş birde sermaye lazım başlangıçta
o arkadaşın dediğini yapmayı planlamıyorum şimdilik o zmn

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
malesef yapıştırılmış stickerlar öyle fiyat artışı sağlamıyor tanınmış bir şampiyon takımın altın stikerları değilse. 100tl ise 130a satılır belki ama fazla değer görmüyor standart stickerlar

I'm GANDALF

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
mert
esl 2014 titan holo stickerleri mesala zamanında 20 tl idi abim 20 50 tane almıştı çok sevdiği için şimdi titan holo 2000 dolar flan

arkın bence bunu skinle yapıordur değerlenince satıodur

trexx16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
berat
esl 2014 titan holo stickerleri mesala zamanında 20 TL idi abim 20 50 tane almıştı çok sevdiği için şimdi titan holo 2000 dolar flan

hepsinini yapiştirmişmi

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
https://steamcommunity.com/market/listings/730/AWP | Sun in Leo (Well-Worn) örneğin bunu alsam stickeri falan olduğu için daha mı pahalı olur aynı modelin stickersizinden. misal 100tllik bir skinde 70 tllik sticker var onu 170e mi satılır yoksa yine değeri 100 müdür. alışı steamden satışı bynogameden yapmayı planlıyorum

o arkadaşın dediğini yapmayı planlamıyorum şimdilik o zmn
Kanka Sticker etkilemez awp redline vardı Köln 2014 İbuypower vardı üstünde 3 tane tanesi 200 tl nornwlde ama fiyat etkliemiyo

tamer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
tamer mercan
skin clubdan kasa açıp çıkanı satmak mantıklı olur mu biraz şans işi gibi ama bilemedim ayrıca skin club güvenilir mi

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Asil
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
esl 2014 titan holo stickerleri mesala zamanında 20 TL idi abim 20 50 tane almıştı çok sevdiği için şimdi titan holo 2000 dolar flan

umarım abin satmamıştır çünkü şuan 70-80 bin dolar tanesi :D

Kanka Sticker etkilemez awp redline vardı Köln 2014 İbuypower vardı üstünde 3 tane tanesi 200 TL nornwlde ama fiyat etkliemiyo
kanka sattım deme bana çünkü şuan tanesi 60bin solar falan

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom