Csgo skin satma sorunu

TunaFLİX

80+
Reaksiyon skoru
43
Arkadaşlar csgoda satmak istediğim skinde 43 tl altında siparişler var en son 41 tlden sipariş var ben ise 40 tl den koydum skini pazara koymak için onayladım ama hâla çekilmedi sorunu nedir kaç güne satılır kapsüllerin indirimi bitmeden elden çıkarmak istiyorum steamin onaylamaya gerek duymayacağı kadar düşük fiyattaki skinler direk gidiyor oysa
Post automatically merged:

Arkadaşlar csgoda satmak istediğim skinde 43 TL altında siparişler var en son 41 tlden sipariş var ben ise 40 TL den koydum skini pazara koymak için onayladım ama hâla çekilmedi sorunu nedir kaç güne satılır kapsüllerin indirimi bitmeden elden çıkarmak istiyorum steamin onaylamaya gerek duymayacağı kadar düşük fiyattaki skinler direk gidiyor oysa
15 gün falan diyor ama nedir bu

Arkadaşlar csgoda satmak istediğim skinde 43 TL altında siparişler var en son 41 tlden sipariş var ben ise 40 TL den koydum skini pazara koymak için onayladım ama hâla çekilmedi sorunu nedir kaç güne satılır kapsüllerin indirimi bitmeden elden çıkarmak istiyorum steamin onaylamaya gerek duymayacağı kadar düşük fiyattaki skinler direk gidiyor oysa

15 gün falan diyor ama nedir bu
telefonla veya maille doğrulamazsan 15 gün bekletiyor
maile gel onay gelmiştir

İşine yaradıysa en iyi cevap olarak seçermisin ?

Geri