Neler Yeni

Csgo Spray Mermi Dağılma Sorunu

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
m4 sprey atılması pekte zor değil ama ak47 sprey atılması zor alışması zor ustası olman yıllarını alır
Bende de öyle yeni başladım cs go ya spreyde sorun yaşıyorum bu da oldukca normal

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Aynen.d
Koşarak bi spray at bakıyım.d
Koşarak diye bir şey yazdım mı ben oraya?
Durarak ayakta spray at bakayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Movement'ın çok önemli.
Sırf CTRL ile olmaz bu iş.
CTRL ile yapılan spray ile ayakta yapılan spray aynıdır.
Sadece Movement'ını geliştir.
Durman çok önemli.
Birazcık prac çalış. Zaten alışacaksın.

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
CTRL basmadan veya Shift basmadan 'düzgün' bir spray atmak mümkün değildir dostum.
Atarsın ama düzgün bir spray olmaz.
Neresi yanlış?
Alakası bile yok, tek özelliğin durmak. Durup ateşe ettiğinde spray atabilirsin, D-A mekaniğinin bile işlediği bir oyun o, spray eğilerek atılmaz özellikle oyunda iyi değilsen eğilmen sadece HS yemeni sağlar.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Koşarak diye bir şey yazdım mı ben oraya?
Durarak ayakta spray at bakayım.
Durarak bir adama sıkarsan mermiyi sıkmanla ölmen bir olur.
Tabi silver değilsen.

Ctrl veya Shift basarsın daha sonra yavaş yavaş sağ sola gidersin öyle spray atarsın.
Bir diğer spray şekli ise ayakta A ve D tuşlarına çok hızlı bir şekilde sıra sıra basarak spray atmaktır.

Alakası bile yok, tek özelliğin durmak. Durup ateşe ettiğinde spray atabilirsin, D-A mekaniğinin bile işlediği bir oyun o, spray eğilerek atılmaz özellikle oyunda iyi değilsen eğilmen sadece HS yemeni sağlar.
Tabi silver değilsen.

Ctrl veya Shift basarsın daha sonra yavaş yavaş sağ sola gidersin öyle spray atarsın.
Bir diğer spray şekli ise ayakta A ve D tuşlarına çok hızlı bir şekilde sıra sıra basarak spray atmaktır.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
ak veya m4 te spray atarken sadece aşağı çekiyorum mermiler adama 1 kere max 2 kere giddiyor çoğunlukla, asla adama gitmiyor nerdeyse hep sağa sola gidiyor, ben bunu nasıl düzeltçem
spreyi, aşağı çekmek sananlar valo oynasın pls

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Ayakta durup spray atmak HS yemeni sağlamaz yani?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Tabi silver değilsen.

Tam tersine senin sadığın şey ile olan şey bir değil, bir kartalda ikide bir eğilmeye çalışırsan görürsün spray'i daha ctrl'ye bastığın anda kafana yersin mermiyi.

Ayakta durup spray atmak HS yemeni sağlamaz yani?
Evet öyle koşarken durup ya da shiftle yürürken durup Spray atman her zaman en sağlıklısı. Aimin ortlamaysa HS yemezsin ayrıca spray atarken bir anda eğilirsen pattern bozuluyor. Ne zamandır cs oynamıyorum ama böyleydi yanlış hatırlamıyorsam.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Tam tersine senin sadığın şey ile olan şey bir değil, bir kartalda ikide bir eğilmeye çalışırsan görürsün spray'i daha ctrl'ye bastığın anda kafana yersin mermiyi.

Evet öyle koşarken durup ya da shiftle yürürken durup Spray atman her zaman en sağlıklısı. Aimin ortlamaysa HS yemezsin ayrıca spray atarken bir anda eğilirsen pattern bozuluyor.
Spray atarken bir anda eğil diye bir cümle kurduğumu hatırlamıyorum.
Eğer ayakta spray atıyosun A ve D mekaniğini kullanırsın durup atmazsın.

Öyle bir durmadan bahsetmiyorum. :)
Sen hiç ayakta peek diye bir şey duydun mu?
Xantares Peek değil. Ayakta atılan peek.
Sadece Movement önemli diyorum.
Silver değilim.
A ve D mekaniğini kullanman lazım ayaktayken mermilerin stabil gitmesi için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,147
Üyeler
172,986
Son üye
LusiCaper
Top Bottom