Csgo Spray Mermi Dağılma Sorunu

ak veya m4 te spray atarken sadece aşağı çekiyorum mermiler adama 1 kere max 2 kere giddiyor çoğunlukla, asla adama gitmiyor nerdeyse hep sağa sola gidiyor, ben bunu nasıl düzeltçem
rank nova 1 falan galiba sıkarken max 15 mermi at tek seferde spray yaparken sıkarken sürekli ad yap spray yapman lazımsa ctrl bas akyi önce aşağı sonra sağa çekiceksin

Aynen ne 1.6 ne GO oynuyorum artık, 1.6'ya yine başlıycam ama Valorant aimim bozulur diye yapmıyorum, her oyun yeni bir sens, mekanik, kas hafızası gerektiriyor.
Ben Valorant oynamaya başladım.
Movement , Spray , Mekanik hepsi çok değişik.
Sadece birisine önem vermek gerekiyor.
1609594373619.png

Saldık artık. :)
Aim bozuyor bu arada. Her şeyi çok değişik.

ak veya m4 te spray atarken sadece aşağı çekiyorum mermiler adama 1 kere max 2 kere giddiyor çoğunlukla, asla adama gitmiyor nerdeyse hep sağa sola gidiyor, ben bunu nasıl düzeltçem
bu arada cs gelmek istiyorsan forumdan rtakım kurduk sende gelebilirsin

Hiç bulaşma dostum. :D
MG (1 veya 2 hatırlamıyorum) kadar çıkmayı başardım, baya da kısa sürdü. Ancak yahu o kadar iğrenç karaktersiz, hileli vs. insanlar var ki bıktım la. Oyuncu yok resmen, 1.6'da rastgele insanların yaptığı anticheat'ler çok daha iyi iş çıkarıyor :ROFLMAO:

BRUH moment öyle bir andır ki noobluğunu oyun hatası sanarsın.

aşşağıya doğru değil arada yumuşak yumuşak sağ sol yap

Ben Valorant oynamaya başladım.
Movement , Spray , Mekanik hepsi çok değişik.
Sadece birisine önem vermek gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Saldık artık. :)
Aim bozuyor bu arada. Her şeyi çok değişik.
Lan sen bizim ortak arkadaşsın globalsin dimi knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bu videodan çalışarak yapıyorum ilk başta aşırı low oynuyordum şimdi kaç yıldır oynayan arkadaşlarımla kapışıyoruz önemli olan pes etmemek aim olarak da ben eğer adam uzakta ise ve arkasındaysam tek atıyorum kafadan spreye kafadan başlarsan çok daha etkili olur

Geri