Csgo Spray Mermi Dağılma Sorunu

ak veya m4 te spray atarken sadece aşağı çekiyorum mermiler adama 1 kere max 2 kere giddiyor çoğunlukla, asla adama gitmiyor nerdeyse hep sağa sola gidiyor, ben bunu nasıl düzeltçem
Hafif sağa sola da çekmen gerekiyor fakat direk yaparsan bunun farkını anlayamazsın gerçekten deneyimlendikçe olan bir şey. Ve benden sana tavsiye fazla oturarak oynama, çoğu kişi ctrl basmazsan normal v.s. yazmış ama ctrl ile spray çalışma. Deneyimin oldukça yine bu dediğimi anlarsın düz sprayını at ctrl basmadan, spray dagılmaya basladıgında anlık spray'ı boz ve ctrl ile at farkı anlarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CTRL basmadan veya Shift basmadan 'düzgün' bir spray atmak mümkün değildir dostum.
Atarsın ama düzgün bir spray olmaz.
Neresi yanlış?
Shift farkı var fakat CTRL çok berbat, CS:GO'da oturarak spray atılmaz. Düz atmak daha profesyonelce.

Hafif sağa sola da çekmen gerekiyor fakat direk yaparsan bunun farkını anlayamazsın gerçekten deneyimlendikçe olan bir şey. Ve benden sana tavsiye fazla oturarak oynama, çoğu kişi ctrl basmazsan normal v.s. yazmış ama ctrl ile spray çalışma. Deneyimin oldukça yine bu dediğimi anlarsın düz sprayını at ctrl basmadan, spray dagılmaya basladıgında anlık spray'ı boz ve ctrl ile at farkı anlarsın.

Shift farkı var fakat CTRL çok berbat, CS:GO'da oturarak spray atılmaz. Düz atmak daha profesyonelce.
CTRL ile oyun oynanmaz hem oyunu yavaşlatıyor hem de ölme ihtimalin daha yüksek oluyor.

A D mekaniği kullanmadan ayakta spray atan tek kişi olabilirsin:)
Hayır değilim.
Arkadaşım da bu şekilde oynuyor.

A D mekaniği kullanmadan ayakta spray atan tek kişi olabilirsin:)
Şu an bahsettiğim AK-47 oyunlarını bulamıyorum ancak mantık basit yürürken ya da koşarken(peeklerken) durup vurursun. Çok da zor değil, CTRL'yle peeklemek veya sonradan oturmak sadece HS yeme şansını fuller.

CTRL ile oyun oynanmaz hem oyunu yavaşlatıyor hem de ölme ihtimalin daha yüksek oluyor.

Hayır değilim.
Çok haklısın hocam CTRL ile CS:GO oynanmaz. Bu arada ben de düz spray atıyorum sadece spray bozulduğunda CTRL kullanıyorum ki, sprayımın bozulması çok nadir.

Hayır değilim.
Benim bildiğim spray şekli ayakta ise A D mekaniğidir.
Oyunun mantığı bu.

ak veya m4 te spray atarken sadece aşağı çekiyorum mermiler adama 1 kere max 2 kere giddiyor çoğunlukla, asla adama gitmiyor nerdeyse hep sağa sola gidiyor, ben bunu nasıl düzeltçem
Bu bir sorun değil aimbotda alıştırma yap aimlab indir orada çalış spray atarken ctrl tuşuna bas

Şu an bahsettiğim AK-47 oyunlarını bulamıyorum ancak mantık basit yürürken ya da koşarken(peeklerken) durup vurursun. Çok da zor değil, CTRL'yle peeklemek veya sonradan oturmak sadece HS yeme şansını fuller.
Koşarken durmak yerine tuşu bırakmayıp ctrl basıp vurmak sana zaman kazandırır.
Eğer durursan eğimini toparlamak zorunda kalırsın.

CTRL tavsiyem ise, mesafe ortadan biraz uzak ve tüm vücudunun görünmeyeceği bir pozisyondaysan eğilip sadece silahın ve kafan gözükürken bir kaç vuruş deneyebilirsin.

Ayakta oynayarak sadece A ve D mekaniği kullanılmaz.
Çok çalıştım ben bu mekaniğe. :)
Şimdi saldık Valorant oynuyoruz. :D
Aynen ne 1.6 ne GO oynuyorum artık, 1.6'ya yine başlıycam ama Valorant aimim bozulur diye yapmıyorum, her oyun yeni bir sens, mekanik, kas hafızası gerektiriyor.

Ayakta oynayarak sadece A ve D mekaniği kullanılmaz.
Çok çalıştım ben bu mekaniğe. :)
Şimdi saldık Valorant oynuyoruz. :D
Ayakta oynarken Sadece A ve D mekaniği kullanılmaz evet mermilerin stabil gitmesini isteyenler bu mekaniği kullanır.

Geri