CSGO SV VAR DEĞERLERİ

ARDAER

80+
Reaksiyon skoru
74
Merhabalar bir iki gün önce hiçbir problem yoktu ancak bir sabah csgo ya girdiğimde sv ve var değerlerimin olması gerekenden aşırı derecede yüksek olduğunu gördüm internette bakındım ama gerçekçi bir çözüm bulamadım bunu yaşamış ve çözmüş olan birileri var mı acaba bilgisayar yeni bu arada daha 3 aylık

sv ve var değerleri oynadığın serverle alakalı diye biliyorum senin internetine bağlı olan sorunlar loss ve choke kısmında yazıyor .

sv ve var değerleri oynadığın serverle alakalı diye biliyorum senin internetine bağlı olan sorunlar loss ve choke kısmında yazıyor .
Ping değerlerim klasik herzmanki gibi fps değerlerim de 300 350 ama var ve sv değeri birden kafayı yedi acaba işlemci ile mi alakalı anlayamadım, hiçbiryerde de çözüm bulamadım maleseg

Ping değerlerim klasik herzmanki gibi fps değerlerim de 300 350 ama var ve sv değeri birden kafayı yedi acaba işlemci ile mi alakalı anlayamadım, hiçbiryerde de çözüm bulamadım maleseg
Sanmıyorum sisteminle bir alakası olduğunu topluluk sunucularında da mı fazla sv var değerleri ?

SV ve VAR değerleri server ile alakalıdır.
Sizlik bir problem yok merak etmeyin.

SV ve VAR değerleri server ile alakalıdır.
Sizlik bir problem yok merak etmeyin.
Sanırım csgo ile alakakı aynen 1 2 güne düzelir diye düşünüyorum olmadı bi siler yüklerim tekrardan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,616
Üyeler
186,354
Son üye
rvmazankeles
Geri