Neler Yeni

Yardım csgo var sorunu oc yapıcam

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
csgoda --var ms---sorunu var ne oldunu sorarsanız kısacası 100 fps alıyorsan birden 5 e düşüyor fps bu kısaca benim sorumda bir arkadaş yaşamış bunu intelin extreme tuning utulıty den işlemci hızını sabitlemiş düzelmiş bunu nasıl yapabilirim bir yardımcı olursnaız sevinirim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
csgoda --var ms---sorunu var ne oldunu sorarsanız kısacası 100 fps alıyorsan birden 5 e düşüyor fps bu kısaca benim sorumda bir arkadaş yaşamış bunu intelin extreme tuning utulıty den işlemci hızını sabitlemiş düzelmiş bunu nasıl yapabilirim bir yardımcı olursnaız sevinirim
Kanka PC GG haberin olsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PC çöp olmus ho
kardeşim belli bir b*k bildiğin yok konudan çık lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

O işlemci OC olmaz.
yok oc değil mesela işlemci 2.50 ghz se 2.20ye sabit tutarsan çölüyor bunun için yardım alacaktım uygulamasını indirdim pek bir şey anlamadım kurçalayim dedim bilgisayar kapandı ellemiyorum bilen biir yardımcı olursa deniyeceğim

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
kardeşim belli bir b*k bildiğin yok konudan çık lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok oc değil mesela işlemci 2.50 ghz se 2.20ye sabit tutarsan çölüyor bunun için yardım alacaktım uygulamasını indirdim pek bir şey anlamadım kurçalayim dedim bilgisayar kapandı ellemiyorum bilen biir yardımcı olursa deniyeceğim
sanasormuyırum haddini asmadan konus buradakı kımse donanın uzmanı degıl sen dahıl kendıne gel.....

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
OSMAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sanasormuyırum haddini asmadan konus buradakı kımse donanın uzmanı degıl sen dahıl kendıne gel.....
ben senin bir şey bilmeden bir tarafına sallanmana kızıyorum çöp olmuş pc daha sorsak bıos ne bilmezsın bilmediğin konularla burda boş yorum yapamazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
E
ben senin bir şey bilmeden bir tarafına sallanmana kızıyorum çöp olmuş PC daha sorsak bıos ne bilmezsın bilmediğin konularla burda boş yorum yapamazsın
Emin olabilirsin senden bilgili olduğuma

Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aslan
Instagram
furkhan.rebel
Steam
she4nn
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR