Neler Yeni

Csgo ya source 2 ne zaman gelecek?

Trekker

80+
Gabe Follewer, Source 2'nin bu ay gelmeyeceğini ve en fazla operasyon getirileceğini belirtti.
Source 2 geliştirmeleri çok sıkı devam ediyor ve daha temiz ve rahat bir şekilde sunabilmek için sürekli test ediyorlar. Bu ay yetişmeyeceğini belirtti. Tahminen Eylül - Ekim gibi gelebilir dedi.
Benim tahminimde ona yakın zaten bu arada nick güzelmiş

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Valo gibi çizgi filme çevirmesinlerde güzelim oyunu, ne zaman gelirse gelsin.

Trekker

80+
Valo gibi çizgi filme çevirmesinlerde güzelim oyunu, ne zaman gelirse gelsin.
Yok abi yapmaz valve öyle bişe hemde ellerinde bu kadar efsane oyunlar varken
Riot un oyunları zaten çocuk oyunu oluyor genelde yani nasıl desem bilemiyorum ama valoda s li bir şey yazınca en az 12 saat chat banı yeme ihtimaliniz %95 ama csgoda sülaleye küfür edince bişey olmuyor he tabi ben küfür sevmem hiç bir zaman ama bi s li küfür edince de 12 saat ban yemeyek ya he bu arada forumda küfür etmeyi teşvik ettiğimi sananlar bence 2 dk arkalarına bakıp unuttukları şeyi yerden alsınlar. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen sadece kıyas yapmak için dedim gerçi valorantla cs yi kıyaslamak da mantıklı değil ama neyse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,167
İsim
Burak Karadağ
Yok abi yapmaz valve öyle bişe hemde ellerinde bu kadar efsane oyunlar varken
Riot un oyunları zaten çocuk oyunu oluyor genelde yani nasıl desem bilemiyorum ama valoda s li bir şey yazınca en az 12 saat chat banı yeme ihtimaliniz %95 ama csgoda sülaleye küfür edince bişey olmuyor he tabi ben küfür sevmem hiç bir zaman ama bi s li küfür edince de 12 saat ban yemeyek ya he bu arada forumda küfür etmeyi teşvik ettiğimi sananlar bence 2 dk arkalarına bakıp unuttukları şeyi yerden alsınlar. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen sadece kıyas yapmak için dedim gerçi valorantla cs yi kıyaslamak da mantıklı değil ama neyse.
Çok doğru

Top Bottom