300TL alıyorsun 1000TL para kazanıyorsun, çoğu oyuncu kar etmek için alıyor onu.Oyuncuları söğüşleyecekler operasyon bileti 300₺
500 e kadar veririm, para konusunda sıkıntı yok.Oyuncuları söğüşleyecekler operasyon bileti 300₺
Hocam bu büyük bir detay olabilir.Üstünde Source 2 yazan stickerı kazıyınca 01.11.2022 yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
operasyon geldiği gün kaç para olursa olsun alınır ilk 2 gün kârını yapıcan yapabildiğin kadar sonra almaya değmez500 e kadar veririm, para konusunda sıkıntı yok.
Tam tersi diye düşünüyorum hocam, operasyon bittikten 1-2 ay max 3 ay sonra bir op. kasası 25 tl vs. oluyor. 50 kasa alsan 1000 tl kesintilerle birlikte.operasyon geldiği gün kaç para olursa olsun alınır ilk 2 gün kârını yapıcan yapabildiğin kadar sonra almaya değmez
Hangi sticker bu ?Üstünde Source 2 yazan stickerı kazıyınca 01.11.2022 yazıyor.
Alıntıyı görüntüle
Tam tersi diye düşünüyorum hocam, operasyon bittikten 1-2 ay max 3 ay sonra bir op. kasası 25 TL vs. oluyor. 50 kasa alsan 1000 TL kesintilerle birlikte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi sticker bu ?
Oo, hocam siz hayatınızı CS'de geçirmişsiniz, dediğiniz gibi ilk haftası en kötü kar ettiriyor ilk 2 3 gün falan eğer onu kaçırırsak operasyon bitince garanti kar ettiriyor. Son gelen 3-4 operasyon kasa fiyatlarına bakacak olursak.bu kadar saatim var bütün operasyon zamanlarında oyundaydım gozlemleyebildigim kadarıyla bu kanıya vardım fakat sizin dediğiniz de dogru fakat en bastaki kadar kâr etmek zor oluyor son zamanlarda alıncaSteam Community :: Error
steamcommunity.com
ufak bir yatırım yapmıstım kan tazısı ve broken da asırı kâr etmistim son gelene yetisemedim ne yazık ki yurt dısındayken denk geldiOo, hocam siz hayatınızı CS'de geçirmişsiniz, dediğiniz gibi ilk haftası en kötü kar ettiriyor ilk 2 3 gün falan eğer onu kaçırırsak operasyon bitince garanti kar ettiriyor. Son gelen 3-4 operasyon kasa fiyatlarına bakacak olursak.
Sağlık olsun hocam, bu operasyon bakalım bu ay geleceğini düşünüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz operasyon hakkında ?ufak bir yatırım yapmıstım kan tazısı ve broken da asırı kâr etmistim son gelene yetisemedim ne yazık ki yurt dısındayken denk geldi
bu ayın 22 sinde gelicegini dusunuyorumSağlık olsun hocam, bu operasyon bakalım bu ay geleceğini düşünüyorum ben. Siz ne düşünüyorsunuz operasyon hakkında ?
Ben de aynı şekilde, çünkü bu kadar sade bir şekilde "Kapsül" getirerek 10. yılı geçireceklerini zannetmiyorum. Oyununu düşünen bir firma VALVebu ayın 22 sinde gelicegini dusunuyorum