kraxius 80+ Bronze Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 681 25 Mart 2023 #1 ana hesabımdan çıkış yaptım yan hesapta prime olmayan yani csgo rus topluluk sunucularında rusları trollicem wallhack ile ana hesaba geçtimi ezfrags bu arada hile silsem sorun yaratır mı ana hesapta öbür hesap ban yer mi
ana hesabımdan çıkış yaptım yan hesapta prime olmayan yani csgo rus topluluk sunucularında rusları trollicem wallhack ile ana hesaba geçtimi ezfrags bu arada hile silsem sorun yaratır mı ana hesapta öbür hesap ban yer mi
R rdemstaken 80+ Platinum Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 18,520 En İyi Cevap 5 25 Mart 2023 #2 Sorun yaratır tabii ki.
kraxius 80+ Bronze Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 681 25 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 rdeM yazmış: Sorun yaratır tabii ki. Devamı için tıklayın... hileyi direk silsem gene yer miyiz ban ya tırsıyorum illa format mı lazım
rdeM yazmış: Sorun yaratır tabii ki. Devamı için tıklayın... hileyi direk silsem gene yer miyiz ban ya tırsıyorum illa format mı lazım
R rdemstaken 80+ Platinum Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 18,520 En İyi Cevap 5 25 Mart 2023 #4 kraxius yazmış: hileyi direk silsem gene yer miyiz ban ya tırsıyorum illa format mı lazım Devamı için tıklayın... Dosyaları tamamen tarayacağından ötürü vac yemeye kadar gider bu olay. Niye hile açıyorsun ki?
kraxius yazmış: hileyi direk silsem gene yer miyiz ban ya tırsıyorum illa format mı lazım Devamı için tıklayın... Dosyaları tamamen tarayacağından ötürü vac yemeye kadar gider bu olay. Niye hile açıyorsun ki?
Maykıl 80+ Silver Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 2,715 25 Mart 2023 #5 hiçbirşey olmaz. 1.5 yıldır legit oynamıyorum ban yemedim arada paste hile açtım 0OUSFG0UOHBSFUGO0H hesap prime
hiçbirşey olmaz. 1.5 yıldır legit oynamıyorum ban yemedim arada paste hile açtım 0OUSFG0UOHBSFUGO0H hesap prime
kraxius 80+ Bronze Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 681 25 Mart 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #6 rdeM yazmış: Dosyaları tamamen tarayacağından ötürü vac yemeye kadar gider bu olay. Niye hile açıyorsun ki? Devamı için tıklayın... TARADIĞI İÇİN SİLİCEM İŞTE HİLEYİ KÖKTEN FORMAT MI ATAYIM İLLA RUSLARI TROLLEMEK İÇİN
rdeM yazmış: Dosyaları tamamen tarayacağından ötürü vac yemeye kadar gider bu olay. Niye hile açıyorsun ki? Devamı için tıklayın... TARADIĞI İÇİN SİLİCEM İŞTE HİLEYİ KÖKTEN FORMAT MI ATAYIM İLLA RUSLARI TROLLEMEK İÇİN