Neler Yeni

Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

OnurCiftci26

80+ Bronze
Ajan kişiselleştirilme duyumları aldım. Parası olan ajana yatırsın.
Olabilir ayakları falan gözükmesinin ardından fiyatlar arttı. Bir de ajanlar operasyonlarda düşüyor sadece şu anki ajanlarda eski operasyonlardan kalanlar olduğu için arzı artmayacak sabit kalacak hep o yüzden de fiyatların artacağını düşünüyorum ytd.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Olabilir ayakları falan gözükmesinin ardından fiyatlar arttı. Bir de ajanlar operasyonlarda düşüyor sadece şu anki ajanlarda eski operasyonlardan kalanlar olduğu için arzı artmayacak sabit kalacak hep o yüzden de fiyatların artacağını düşünüyorum ytd.
mantıklı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Beyler keydroptan kasa açmak mantıklımı peki ? 150 tl kadar açabilirim

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Beyler keydroptan kasa açmak mantıklımı peki ? 150 TL kadar açabilirim
Hayır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Prizma 2 kasasına dikkat. En çok açılan aktif drop poolda olmayan kasalardan. 40 milyon kasa açılmış geçen ay. Bu ay daha fazla olur.

Hayır.

Prizma 2 kasasına dikkat. En çok açılan aktif drop poolda olmayan kasalardan. 40 milyon kasa açılmış geçen ay. Bu ay daha fazla olur.
Yerine yerisi gelmediği için her açıldığında değeri artıyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,478
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hayır.

Yerine yerisi gelmediği için her açıldığında değeri artıyor.
haftaya ben toparlayım 3 5 tane o zaman
1 tane açarım gerisini al sata

ArqeNade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emircn Kcn
Ucuz olan Ef stickerları ileride değerlenir mi? 25 kuruştan 10-15 tane almıştım. Birazını kullandım. Şu anda 6 tane var elimde 4-5 tl arası gidiyor. Şimdilik satmaya niyetim yok sadece merak ediyorum. Galiba çooook uzun vadeli bir yatırım olacak.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,722
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bu konuda yardım almak isteyen, bilgisi olan, merakı olan herkes buraya yatırım yapabileceği veya yaptığı şeyleri atarsa tartışabiliriz.

Cs2’nin tanıtılmasıyla birlikte oyuna olan ilgi artacağı için skin, çıkartma vb. Şeylerin artacağını düşünüyorum. Ama hangi ürünler ne kadar artar bunu bilemediğimiz için tartışmanın yararlı olacağını düşündüm.
(Burada geçen tavsiyelere yatırım yapmak veya yapmamak herkesin kendi bileceği şeydir. Olası zarar etme durumunda suç atılması kabul edilemez!)
Arttı bile bu arada ilk duyurulduğunda aldığım skin %30 falan arttı fiyatı

Top Bottom