LAN NİYE REPLEDİNİZ2 deagle çektim Allah utandırmasın
(Sanki ihaleye giriyoz aw)
Ah ya abi 7 8 ay önce awp phobos almıştım nametagli 10tl falandı 12tlye satmıştım üzüldüm laaHesapta 40tl para vardı gittim awp phobos aldım
Alıntıyı görüntüle
Yüksekten aldıysan çok kar etmeye bilirsin. Yeni paris majorüne bağlı.hocam ben 200tl lik bakiyem vardı hepsini sticklerlara yatırdım mantıklı bi yatırım gözüktü ne düşünüyorsunuz merak ettim
Holo veya parıltılıysa baya artar.Ucuz olan Ef stickerları ileride değerlenir mi? 25 kuruştan 10-15 tane almıştım. Birazını kullandım. Şu anda 6 tane var elimde 4-5 TL arası gidiyor. Şimdilik satmaya niyetim yok sadece merak ediyorum. Galiba çooook uzun vadeli bir yatırım olacak.
Prizma 2 danger zonebütçe 50tl yükselecek kasa veya skin önerisi
Kasa almak daha iyi gibi. Skinlere ne olacak belli değil.Hesapta 40tl para vardı gittim awp phobos aldım
Alıntıyı görüntüle
Hepsini tut zengin olunca da bizi unutmaAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sizce buradan hangilerini elde tutayım hangilerini satayım
-Eldiven Kasası(13)
-Kroma 2 kasası(1)
-Gamma 2 kasası(5)
-Gamma kasası(2)
-Spektrum kasası(7)
-Spektrum 2 kasası(2)
-Clutch Kasası(7)
-Ufuk kasası(2)
-Tehlikeli Bölge Kasası(6)
-Revulation kasası(1)
-Yılan ısırığı kasası(1)
revulation case çıkadabilir inedebilir ona bir şey diyemem ama kalan bütün kasaları tut elinde benceAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sizce buradan hangilerini elde tutayım hangilerini satayım
-Eldiven Kasası(13)
-Kroma 2 kasası(1)
-Gamma 2 kasası(5)
-Gamma kasası(2)
-Spektrum kasası(7)
-Spektrum 2 kasası(2)
-Clutch Kasası(7)
-Ufuk kasası(2)
-Tehlikeli Bölge Kasası(6)
-Revulation kasası(1)
-Yılan ısırığı kasası(1)
Kasa işi sakat hocam 2 gün önce 30'a sattığım rüyalar ve kabuslar anlık olarak 15-20 arasında gidip geliyor hızlıca satmak için piyasayı ciddi anlamda düşüren bir kitle varCs'ye başlayalı birkaç gün oldu piyasayı bilmiyorum. 2k'ya prizma kasası almak mantıklı mı?
Kasa işi sakat hocam 2 gün önce 30'a sattığım rüyalar ve kabuslar anlık olarak 15-20 arasında gidip geliyor hızlıca satmak için piyasayı ciddi anlamda düşüren bir kitle var
dün en az 11tl olan kasam şuan 6.27Cs'ye başlayalı birkaç gün oldu piyasayı bilmiyorum. 2k'ya prizma kasası almak mantıklı mı?
Fiyatı dahada artar diye pahalı kasalara yöneldik batıyoruz en iyisi ucuz kasaları stoklamakdün en az 11tl olan kasam şuan 6.27
baya fena düşüşler oluyor
steam pazarda veya cs pazarında bir sorun var şuanFiyatı dahada artar diye pahalı kasalara yöneldik batıyoruz en iyisi ucuz kasaları stoklamak