Sir Cem T-oker
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece prizma almak yerine karışık çerez gibi danger zone prizma 1-2 alabilirsin.Cs'ye başlayalı birkaç gün oldu piyasayı bilmiyorum. 2k'ya prizma kasası almak mantıklı mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yalnız uzun vadeli tutman lazım. Hemen kar bekleme.Sadece prizma almak yerine karışık çerez gibi danger zone prizma 1-2 alabilirsin.
Bynogame, buff gibi sitelere bakabilirsin. Veya %25 indirimle oyun hediye edip parayı nakit yapabilirsin.Arkadaşlar CS-GO'da(Steam) yaklaşık 300 lira param var. Bunu nakit olarak çekmenin yada bir şekilde nakite çevirmenin bir yolu varmıdır? Konudan bağımsız oldu biraz ama kısa ve öz anlatabilecek varmıdır? Yıllardır oynarım çıkan kasaları falan satıyorum hep para birkiyor zaman zaman ajan falan alıyorum bende o paralarla. Şimdi yine biriken o paraları nakite çevirmek istiyorum. Yolu yordamı varmıdır?
Steam pazarı çok buglı. Bazıları çalınan hesapların kasalarını ucuzdan kendilerine satıyorlar.her şey yarı fiyatına görünüyor şuanda nedense?
Hangi kasalar var ?Arkadaşlar bende de çok eskiden kalan kasalar var toplamda 103 taneydi galiba satacaktim ama bir kaç kişi cs2 tam anlamıyla çıkınca artar dediler sizler ne düşünüyorsunuz artar mı şuan 3k civarı yapıyor kasalar
Seçkin aktifse muhtemelen almana gerek yok hocam.Bilgisayarda değilim maalesef