Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

Cs'ye başlayalı birkaç gün oldu piyasayı bilmiyorum. 2k'ya prizma kasası almak mantıklı mı?
Sadece prizma almak yerine karışık çerez gibi danger zone prizma 1-2 alabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece prizma almak yerine karışık çerez gibi danger zone prizma 1-2 alabilirsin.
Yalnız uzun vadeli tutman lazım. Hemen kar bekleme.

Arkadaşlar CS-GO'da(Steam) yaklaşık 300 lira param var. Bunu nakit olarak çekmenin yada bir şekilde nakite çevirmenin bir yolu varmıdır? Konudan bağımsız oldu biraz ama kısa ve öz anlatabilecek varmıdır? Yıllardır oynarım çıkan kasaları falan satıyorum hep para birkiyor zaman zaman ajan falan alıyorum bende o paralarla. Şimdi yine biriken o paraları nakite çevirmek istiyorum. Yolu yordamı varmıdır?
Bynogame, buff gibi sitelere bakabilirsin. Veya %25 indirimle oyun hediye edip parayı nakit yapabilirsin.

her şey yarı fiyatına görünüyor şuanda nedense?
Steam pazarı çok buglı. Bazıları çalınan hesapların kasalarını ucuzdan kendilerine satıyorlar.

Arkadaşlar bende de çok eskiden kalan kasalar var toplamda 103 taneydi galiba satacaktim ama bir kaç kişi cs2 tam anlamıyla çıkınca artar dediler sizler ne düşünüyorsunuz artar mı şuan 3k civarı yapıyor kasalar
Hangi kasalar var ?

Bilgisayarda değilim maalesef
Seçkin aktifse muhtemelen almana gerek yok hocam.

Bende dün yaşadım aynısını

Drop havuzundan kalkan kasalar kesin yükselir mi o zaman?
Drop pooldan kalkan kasalar yükseliyor.

valla karışık hepsinden var gibi bir şey brom 103 tane işte:)

70tllik de vardı 7 TL lik den son
Eski kasalarsa satmana gerek yok. Cs2 çıkınca satarsın.

Arkadaşlar bir şey soracağım acilen cevap verebilir misiniz. Ben oyunu satın almadım fakat 40 seviye kastığım için seçkin aktif yazıyor, ayrı olarak satın almama gerek var mı!
Gerek yok

Drop pooldan kalkan kasalar yükseliyor.

Eski kasalarsa satmana gerek yok. Cs2 çıkınca satarsın.
Drop pooldan kalkan kasaları nereden görüyoruz peki

kasa alayım mı almayayım mı ikilemde bıraktınız şimdi.
@Sir Cem T-oker tavsiye varmı reis?
Şuan csgo yatırım videoları izliyorum çoğu seneler önce 30-40 liraya aldığı sticker paketlerinin 800-1000 liralara dayanmasına seviniyor ve sticker paketi tavsiye ediyor YTD

Gerek yok

Drop pooldan kalkan kasaları nereden görüyoruz peki
Yukarıda attığım kasaların dışındaki bütün kasalar. Sürekli artacak diye bir şey yok yanlış anlama. Sadece drop pooldan kalktı haberi çıkınca bi anda artıyor.

Yukarıda attığım kasaların dışındaki bütün kasalar. Sürekli artacak diye bir şey yok yanlış anlama. Sadece drop pooldan kalktı haberi çıkınca bi anda artıyor.
Almak istersen clutch al. Yeni kalktı.

Şuan csgo yatırım videoları izliyorum çoğu seneler önce 30-40 liraya aldığı sticker paketlerinin 800-1000 liralara dayanmasına seviniyor ve sticker paketi tavsiye ediyor YTD
Bütün sticker paketlerinden kar beklemek zor. Biraz da sonraki çıkacak sticker paketlerinin görünüşüne bağlı olarak artıyor.

Almak istersen clutch al. Yeni kalktı.

Bütün sticker paketlerinden kar beklemek zor. Biraz da sonraki çıkacak sticker paketlerinin görünüşüne bağlı olarak artıyor.
En alınabilir sticker paketlerini paris majorü sızıntılarında göreceğiz.

Ben kendim tavsiye istiyorum mantıklı bulduğumu alırım. Konuda kimse önerine uyduk zarar ettik gibi şeyler yazmasın sonra.

Son düzenleme:
Ben kendim tavsiye istiyorum mantıklı bulduğumu alırım. Konuda kimse önerine uyduk zarar ettin gibi şeyler yazmasın sonra.
Hocam çok haklısın biz de robot değil insanız sonuçta. Her şeyi doğru bilemeyebiliriz. Tavsiye veririz kafasına uyan alır. Uymadıysa başka isterler, yine veririz.

prizma 2 al 1 2 tane ben öyle yapıcam
Düşük bütçeli yatırımlarda çok kar beklemeyin maalesef. 1-2 tane kasa çok çok kar getirmez ama kendi fiyatını 2x yapabilir.

Seneler önce eldiven kasasını 0.10 kuruşa satan bne şu an 100 TL fiyatıyla bakışıyorum 🚬
50x 0.50den satmıştım eldiven kasalarını. 😃

Düşük bütçeli yatırımlarda çok kar beklemeyin maalesef. 1-2 tane kasa çok çok kar getirmez ama kendi fiyatını 2x yapabilir.

50x 0.50den satmıştım eldiven kasalarını. 😃
Aslında böyle olması daha iyi, en azından tecrübe kazandırıyor.

Geri