Clutch kasası drop havuzundan kalktığı için hızlıca yükseliyorBu konuda yardım almak isteyen, bilgisi olan, merakı olan herkes buraya yatırım yapabileceği veya yaptığı şeyleri atarsa tartışabiliriz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Cs2’nin tanıtılmasıyla birlikte oyuna olan ilgi artacağı için skin, çıkartma vb. Şeylerin artacağını düşünüyorum. Ama hangi ürünler ne kadar artar bunu bilemediğimiz için tartışmanın yararlı olacağını düşündüm.
(Burada geçen tavsiyelere yatırım yapmak veya yapmamak herkesin kendi bileceği şeydir. Olası zarar etme durumunda suç atılması kabul edilemez!)
her şey yarı fiyatına görünüyor şuanda nedense?steam pazarda veya cs pazarında bir sorun var şuan
en ucuz fiyat 4tl yazıyor ama 15 20tl normal fiyatı insanlar da bunu görüp o fiyata koyuyolar eşyayı
az önce 1 kişi gözümün önünde 3 tane revulation case aldı 20 liraya
Bende dün yaşadım aynısınısteam pazarda veya cs pazarında bir sorun var şuan
en ucuz fiyat 4tl yazıyor ama 15 20tl normal fiyatı insanlar da bunu görüp o fiyata koyuyolar eşyayı
az önce 1 kişi gözümün önünde 3 tane revulation case aldı 20 liraya
Drop havuzundan kalkan kasalar kesin yükselir mi o zaman?Clutch kasası drop havuzundan kalktığı için hızlıca yükseliyor
Kesin bir şey diyemem ben 17'den satın aldım baktım yükseliyor daha da aldımBende dün yaşadım aynısını
Drop havuzundan kalkan kasalar kesin yükselir mi o zaman?
Keşke skin yerine kasa alsaydım yarı fiyatına kasa satılıyor gözümün önündeKesin bir şey diyemem ben 17'den satın aldım baktım yükseliyor daha da aldım
Envanter fotonu atar mısın ?Arkadaşlar bir şey soracağım acilen cevap verebilir misiniz. Ben oyunu satın almadım fakat 40 seviye kastığım için seçkin aktif yazıyor, ayrı olarak satın almama gerek var mı!
Bilgisayarda değilim maalesefArkadaşlar dediğim gibi alacaksanız şu kriterlere dikkat edin:
+ kasa içeriğindeki bıçaklar
+ ucuz olması
+ aktif drop pool kasası olmaması
+ açılma istatistiklerinin yüksek olması
Envanter fotonu atar mısın ?
Revulation ve yılan ısırığı dışında kasalar çok iyi.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Sizce buradan hangilerini elde tutayım hangilerini satayım
-Eldiven Kasası(13)
-Kroma 2 kasası(1)
-Gamma 2 kasası(5)
-Gamma kasası(2)
-Spektrum kasası(7)
-Spektrum 2 kasası(2)
-Clutch Kasası(7)
-Ufuk kasası(2)
-Tehlikeli Bölge Kasası(6)
-Revulation kasası(1)
-Yılan ısırığı kasası(1)
kasa alayım mı almayayım mı ikilemde bıraktınız şimdi.Keşke skin yerine kasa alsaydım yarı fiyatına kasa satılıyor gözümün önünde