Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

Yukarıda attığım kasaların dışındaki bütün kasalar. Sürekli artacak diye bir şey yok yanlış anlama. Sadece drop pooldan kalktı haberi çıkınca bi anda artıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Almak istersen clutch al. Yeni kalktı.

Bütün sticker paketlerinden kar beklemek zor. Biraz da sonraki çıkacak sticker paketlerinin görünüşüne bağlı olarak artıyor.

En alınabilir sticker paketlerini paris majorü sızıntılarında göreceğiz.
Teşekkürler hocam genel olarak holo sticklerlardan bahsediyorlar zaten

Teşekkürler hocam genel olarak holo sticklerlardan bahsediyorlar zaten
Herkes holoyu çok şişirdi. Çok fazla kar beklemiyorum ben. Belli başlı hololar dışında maksimum 1-2 oynar fiyatları.

Herkes holoyu çok şişirdi. Çok fazla kar beklemiyorum ben. Belli başlı hololar dışında maksimum 1-2 oynar fiyatları.
ben sırf güzel gözükenleri alıcam cs2 dede eğer güzel duruyolarsa kullanırım (fiyatında çok bi değişiklik olmazsa) olursada satarım

Uzun vadede net düşer bu arada günübirlik yapılacak bunların ticareti
doğru piyasayı zamanında yakalamak lazım

Uzun vadede net düşer bu arada günübirlik yapılacak bunların ticareti
Zaten kasa dışı her şey dediğinizin içine giriyor. Birisi ortaya sızıntı atıyor ve sızıntıla alakalı olan bütün her şey bi anda artıp, saatler sonra eski fiyatına geri düşüyor.

Zaten kasa dışı her şey dediğinizin içine giriyor. Birisi ortaya sızıntı atıyor ve sızıntıla alakalı olan bütün her şey bi anda artıp, saatler sonra eski fiyatına geri düşüyor.
Hocam bazı skinlerde durmaksızın yükseliyor kasaların yanında ak hayalet bozguncununda fiyatı şuan stabil seyrediyor yükseldikten sonra

Hocam bazı skinlerde durmaksızın yükseliyor kasaların yanında ak hayalet bozguncununda fiyatı şuan stabil seyrediyor yükseldikten sonra
O skinler bizim bütçemizi aşıyor maalesef. Düşük bütçeli yatırıcılarız biz.

O skinler bizim bütçemizi aşıyor maalesef. Düşük bütçeli yatırıcılarız biz.
doğru ben işte onu alıcaktım görevde kullanılmışını eli yüzü düzgün olsun diye bi anda 160 üstüne fırladı sonradan 150 lere geri indi orda duruyor

doğru ben işte onu alıcaktım görevde kullanılmışını eli yüzü düzgün olsun diye bi anda 160 üstüne fırladı sonradan 150 lere geri indi orda duruyor
Hala alabilirsin. Güzel skin

Hala alabilirsin. Güzel skin
ona bütçem yetmemişti 2 gün önce gittim envanteri dizdim sonra seçkin yapım aldım ya görevde kullanılmış yada az aşınmıştı (steam bozuk şuan bakamıyorum)

ona bütçem yetmemişti 2 gün önce gittim envanteri dizdim sonra seçkin yapım aldım ya görevde kullanılmış yada az aşınmıştı (steam bozuk şuan bakamıyorum)
Telefon internetiyle girince düzeliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,141
Üyeler
192,618
Son üye
kqfkqs
Geri