Neler Yeni

CSGO yeni gelen güncelleme derecesiz modu ve para vermeyen prime olamayacak!

Tam da prime hesabım çalındıktan sonra:) Neyse artık CS benim için tamamen bitmiş demektir, hem oynayamayacağım hem de kendi oyuncularını korumak için para isteyen bir şirket oldu artık. Resmen tefeci hesabı, ver parayı al korumayı:D Umarım bu güncelleme hilelere çözüm getirir de oynayan arkadaşlar rahatlayabilir.

Hilelerde ciddi azalma olursa tekrardan başlarım. Valo bir türlü o cs tadını veremiyor.

Tam da prime hesabım çalındıktan sonra:) Neyse artık CS benim için tamamen bitmiş demektir, hem oynayamayacağım hem de kendi oyuncularını korumak için para isteyen bir şirket oldu artık. Resmen tefeci hesabı, ver parayı al korumayı:D Umarım bu güncelleme hilelere çözüm getirir de oynayan arkadaşlar rahatlayabilir.
Önceden ucuza alanlar için iyi bir güncelleme ama 123 TL biraz fazla belki indirim getirirler.

CSGO'ya uzun zamandır beklediğimiz güncelleme geldi!

Yeni güncelleme ile birlikte xp kasarak prime olma dönemi sona erdi. Prime hesap için 123 TL vererek zorunlu satın alma getirildi.

Oyuna yeni derecesiz mod eklendi, dilediğiniz haritada 5v5 derecesiz maç atılabilecek.

Son ve en önemli güncelleme ise bu güncellemeden sonra prime olmayan hesaplar rekabetçi giremeyecek, yeni getirilen derecesiz kısmında oynayabilecek.

Benim açımdan çok çok iyi bir güncelleme oldu, uzun zamandır bekliyordum. Hilelerden bıkmıştık. Artık para verip almak zorundalar bu bir nebze engelleyecektir.

Derecesiz kısmı ise rekabetçi girmeden ısınmak için baya iyi oldu.
Önceden seviye ile prime olanlara bir şey olacak mı

yan hesabı kasayım o zaman ben eyw :D
Screenshot_4.png

Güncelleme geldi bile

CSGO'ya uzun zamandır beklediğimiz güncelleme geldi!

Yeni güncelleme ile birlikte xp kasarak prime olma dönemi sona erdi. Prime hesap için 123 TL vererek zorunlu satın alma getirildi.

Oyuna yeni derecesiz mod eklendi, dilediğiniz haritada 5v5 derecesiz maç atılabilecek.

Son ve en önemli güncelleme ise bu güncellemeden sonra prime olmayan hesaplar rekabetçi giremeyecek, yeni getirilen derecesiz kısmında oynayabilecek.

Benim açımdan çok çok iyi bir güncelleme oldu, uzun zamandır bekliyordum. Hilelerden bıkmıştık. Artık para verip almak zorundalar bu bir nebze engelleyecektir.

Derecesiz kısmı ise rekabetçi girmeden ısınmak için baya iyi oldu.
nasıl hocam 124tl vermeden rekabetçi giremeyecek miyiz artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,648
Üyeler
173,042
Son üye
ghost69
Geri