Koyun Shaun
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,330
denendi eşleşmiyorYoo eşleşiyor![]()
denendi eşleşmiyorYoo eşleşiyor![]()
Denendi eşleşiyor,denendi eşleşmiyor
Önceden ucuza alanlar için iyi bir güncelleme ama 123 TL biraz fazla belki indirim getirirler.Tam da prime hesabım çalındıktan sonraNeyse artık CS benim için tamamen bitmiş demektir, hem oynayamayacağım hem de kendi oyuncularını korumak için para isteyen bir şirket oldu artık. Resmen tefeci hesabı, ver parayı al korumayı
Umarım bu güncelleme hilelere çözüm getirir de oynayan arkadaşlar rahatlayabilir.
xp artıyor muDenendi eşleşiyor,
Daha bu sabah oynadım.
Önceden seviye ile prime olanlara bir şey olacak mıCSGO'ya uzun zamandır beklediğimiz güncelleme geldi!
Yeni güncelleme ile birlikte xp kasarak prime olma dönemi sona erdi. Prime hesap için 123 TL vererek zorunlu satın alma getirildi.
Oyuna yeni derecesiz mod eklendi, dilediğiniz haritada 5v5 derecesiz maç atılabilecek.
Son ve en önemli güncelleme ise bu güncellemeden sonra prime olmayan hesaplar rekabetçi giremeyecek, yeni getirilen derecesiz kısmında oynayabilecek.
Benim açımdan çok çok iyi bir güncelleme oldu, uzun zamandır bekliyordum. Hilelerden bıkmıştık. Artık para verip almak zorundalar bu bir nebze engelleyecektir.
Derecesiz kısmı ise rekabetçi girmeden ısınmak için baya iyi oldu.
Xp artıyor,xp artıyor mu
Olmuyormuş.Önceden seviye ile prime olanlara bir şey olacak mı
Prime olarak kalacaklar diye biliyorum.Önceden seviye ile prime olanlara bir şey olacak mı
yan hesabı kasayım o zaman ben eywXp artıyor,
Xpyi artırıp 21 level olduktan sonra sileceğim hileyi.
Post automatically merged:
Olmuyormuş.
Prime olarak kalıyor.Önceden seviye ile prime olanlara bir şey olacak mı
nasıl hocam 124tl vermeden rekabetçi giremeyecek miyiz artıkCSGO'ya uzun zamandır beklediğimiz güncelleme geldi!
Yeni güncelleme ile birlikte xp kasarak prime olma dönemi sona erdi. Prime hesap için 123 TL vererek zorunlu satın alma getirildi.
Oyuna yeni derecesiz mod eklendi, dilediğiniz haritada 5v5 derecesiz maç atılabilecek.
Son ve en önemli güncelleme ise bu güncellemeden sonra prime olmayan hesaplar rekabetçi giremeyecek, yeni getirilen derecesiz kısmında oynayabilecek.
Benim açımdan çok çok iyi bir güncelleme oldu, uzun zamandır bekliyordum. Hilelerden bıkmıştık. Artık para verip almak zorundalar bu bir nebze engelleyecektir.
Derecesiz kısmı ise rekabetçi girmeden ısınmak için baya iyi oldu.