FatihCevik
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hesabın prime değilse giremeyeceksin maalesef.nasıl hocam 124tl vermeden rekabetçi giremeyecek miyiz artık
Hesabın prime değilse giremeyeceksin maalesef.nasıl hocam 124tl vermeden rekabetçi giremeyecek miyiz artık
nasıl yani o ne oluyor tam anlamadım 124tlye bir paket gelmiş onu almadan girilmiyor mu?Hesabın prime değilse giremeyeceksin maalesef.
Evet 123 TL vererek prime status alıyorsun artık rekabetçi girmek için ama önceden 21. seviyeye ulaşarak prime olanlar rekabetçi girmeye devam edecekler.nasıl yani o ne oluyor tam anlamadım 124tlye bir paket gelmiş onu almadan girilmiyor mu?
Önceden 21. seviyeye ulaşıp prime olduğun için girebiliyorsundur.Ben primeı satın almadım ama rekabetçi giriyorum o nası olcak
yani ben şuan 13 seviyeyim 21 olursam girebilir miyimEvet 123 TL vererek prime status alıyorsun artık rekabetçi girmek için ama önceden 21. seviyeye ulaşarak prime olanlar rekabetçi girmeye devam edecekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceden 21. seviyeye ulaşıp prime olduğun için girebiliyorsundur.
hayır 11 seviyeyim şuandaEvet 123 TL vererek prime status alıyorsun artık rekabetçi girmek için ama önceden 21. seviyeye ulaşarak prime olanlar rekabetçi girmeye devam edecekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önceden 21. seviyeye ulaşıp prime olduğun için girebiliyorsundur.
Olamazsın. Level yükselmek için prime lazım.yani ben şuan 13 seviyeyim 21 olursam girebilir miyim
Giremezsin artık xp kasarak prime olunamıyor.yani ben şuan 13 seviyeyim 21 olursam girebilir miyim
Görsel ekleyebilir misin buraya?hayır 11 seviyeyim şuanda
anladım yani illa 124 tl vereceğizGiremezsin artık xp kasarak prime olunamıyor.