Neler Yeni

CSGOYA NASIL SIFIRDAN BAŞLARIM

Champion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Champions
Hayır o hesabınızın ismini vs bir yere not edin. Daha sonra istediğiniz zaman giriş yapabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaş satmak istemiyor belki ? Ne boş bir yorum bu.
O zaman burda Kimse konu açmasın sadece senin gibi kendini akıllıymıs sananlar yorum yapsın kimsede mantıklı olanı söylemesim, beğenmediysen konuyu git kardeşim seni tutan yok ki

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
O zaman burda Kimse konu açmasın sadece senin gibi kendini akıllıymıs sananlar yorum yapsın kimsede mantıklı olanı söylemesim, beğenmediysen konuyu git kardeşim seni tutan yok ki
Arkadaş hesabını satmaktan bahsetmişmi, yazdığın yoruma bak 'sat kardeşim çok istiyorsan'. Bumu mantıklı ?

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yeni hesap aç

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
Arkadaş hesabını satmaktan bahsetmişmi, yazdığın yoruma bak 'sat kardeşim çok istiyorsan'. Bumu mantıklı ?
csgo oynamıyorum, hesabı satmak ne kadar mantıklı bilemem ama sizde 'boş bir yorum' yazarak biraz kaba davranmışsınız :(

Champion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Champions
ma
mantıklı tabikide 200 tl var demiş boşa mı gitsin diyor gitmemesi için naparsın hesabı satarsın çok istersen de o sattığın hesabın parasını yeni hesabına atarsın.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
ma

mantıklı tabikide 200 TL var demiş boşa mı gitsin diyor gitmemesi için naparsın hesabı satarsın çok istersen de o sattığın hesabın parasını yeni hesabına atarsın.
200 TL'lik oyun olunca o hesabın 200 tl edeceğinimi sanıyorsun ? Sırf Cs'ye baştan başlamak için hesabı niye satasın. Az mantıklı konuş.

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
biliyorum bana söylemediniz ama kimseye de böyle düşüncelerini boşa çıkaracak utandıracak şeyler söylememelisiniz :(
Kendini nasıl ifade ettiğine göre değişir, arkadaşın kullandığı dile bakarsanız daha net görürsünüz. 'sat kardeşim hesabı o zaman sıfırdan başlamayı bu kadar çok istiyorsan'

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
200 TL'lik oyun olunca o hesabın 200 TL edeceğinimi sanıyorsun ? Sırf Cs'ye baştan başlamak için hesabı niye satasın. Az mantıklı konuş.
hala çok kaba konuşuyorsunuz lütfen ama :(

o arkadaşta biraz SERT/NET konuşmuş
Kendini nasıl ifade ettiğine göre değişir, arkadaşın kullandığı dile bakarsanız daha net görürsünüz. 'sat kardeşim hesabı o zaman sıfırdan başlamayı bu kadar çok istiyorsan'

Yasinn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,363
İsim
.
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ahmet Talha Erdoğan
Hocam burda sizi ilgilendiren bir şey var mı ? Kaba konuşuyorsam yönetici arkadaşlar verir uyarıyı.

Bende net/sert konuştum.
istediğim şeye yorum yapabilirim kurallarda aksi belirtilmiyor :)

Hocam burda sizi ilgilendiren bir şey var mı ? Kaba konuşuyorsam yönetici arkadaşlar verir uyarıyı.

Bende net/sert konuştum.
ikinizde biraz sert/net konuştunuz :(

Top Bottom