DeeperWeys
80+ Silver
Dahası
Filmin amacı küçük çocukları zehirlemekten başka bir şey değil
Kesinlikle İzledikleri Seyi Anlamayinca KotuluyorlarHerkes keko dizisi demiş ama kişiye göre değişir verdiği mesaj maalesef ülkemizde bunlardan çok olduğu için insanlar diziye özenip keko oluyorlar ama mesela ben diziden daha farklı mesaj aldım
Bence güzel diziydi konusu sarıyordu
Bir kere her sezon galasinda Yardim Kampanyasi Duzenlediler Losev Kanser Tema Vakfi Baska Hicbir Dizi Boyle bisey yapmadiHerkes keko dizisi demiş ama kişiye göre değişir verdiği mesaj maalesef ülkemizde bunlardan çok olduğu için insanlar diziye özenip keko oluyorlar ama mesela ben diziden daha farklı mesaj aldım
Bence güzel diziydi konusu sarıyordu
Arka sokaklar? Hayatımda hiç adam vuram qwe tarzı bir dizi izlemedim. Zaten adından, profil fotoğrafından ve yazım tarzından seviyen anlaşılıyor. Forumu çocuklar basmış gerçekten...Benim Engelle Knks Sen Git Arka Sokaklar İzle
Cocuklar basmis aynen animeciArka sokaklar? Hayatımda hiç adam vuram qwe tarzı bir dizi izlemedim. Zaten adından, profil fotoğrafından ve yazım tarzından seviyen anlaşılıyor. Forumu çocuklar basmış gerçekten...
Profil fotoğrafımın anime'den olmaması peki, puahahahahhaCocuklar basmis aynen animeci
Ben engelledim bile salabilirsin