-°°-Aquaman-°°-
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 582
- Konu Sahibi Konu Sahibi
<•••> <•••> <•••> BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ! <•••> <•••> <•••>İşte bu
<•••>
<•••> <•••> <•••> BİZ BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ! <•••> <•••> <•••>İşte bu
<•••>
Maalesef izleyenler var birde bunu 3 saat izlemek yetmiyormuş gibi 2-3 saatte okulda dizi hakkında konuşuyorlarTV dizileri cidden nasıl izleniyor anlamıyorum 3 saat aralıksız bir şeyi izlemen için işsiz olman lazım
Yanlış anlamayın da bildiğiniz kaşar peynirine döndü .Yayinlanan Haber Ve İnstagram Saydaaindaki İnśallah dogrudur Exxen Satil Almama Neden Olabilir
www.instagram.com
Siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz???
napim dicekdimde daha yeni yedik ilk uyarıyıYayinlanan Haber Ve İnstagram Saydaaindaki İnśallah dogrudur Exxen Satil Almama Neden Olabilir
www.instagram.com
Siz bu konu hakkinda ne dusunuyorsunuz???
Sanirim Şey Sifirdan Bir Hikaye Yapilacak Yoksa Dediginiz Dogru Zaten Son Bolumde Herkes Oldu Geri Devam EdemezlerBana sorarsanız kötü olur sonuçta dizi çekildi hikayesi bitti ilerletmeye devam ederlerse bence kötü olabilir sonuçta güzel bir sonla bitirdiler ve bana sorarsanız iyi de oldu
Şuan boş bir hikayeyle devam edeceğine etmemesi gerektiğini düşünüyorum
Benim Engelle Knks Sen Git Arka Sokaklar İzleBunu izleyen biri varsa söylesin de hemen engelleyeyim
Arka sokaklar daha iyiBenim Engelle Knks Sen Git Arka Sokaklar İzle
Hayir Bazilari Demis Bir zaman sonra hep ayni seyler olmaya basliyor diye asil arka sokaklar ayniArka sokaklar daha iyi![]()