A arkansas 80+ Gold Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 6,194 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 7,406 3 Eylül 2020 #1 Hafta sonu teslimat yapılmadığını biliyorum ama ben şubeye gitsem kargomu bana teslim ederler mi? (Aras Kargo)
Hafta sonu teslimat yapılmadığını biliyorum ama ben şubeye gitsem kargomu bana teslim ederler mi? (Aras Kargo)
Heath Ledger 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,715 Reaksiyon skoru 1,767 3 Eylül 2020 #2 Normalde cumartesi günü dağıtım yapar kargo şirketleri. Ancak aras kargo yapıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum. Şubenin açık olup olmadığını arayıp sor. Normalde açıksa bile pandemi dönemi açık olmayabilir
Normalde cumartesi günü dağıtım yapar kargo şirketleri. Ancak aras kargo yapıyor mu yapmıyor mu bilmiyorum. Şubenin açık olup olmadığını arayıp sor. Normalde açıksa bile pandemi dönemi açık olmayabilir
B Balkız 80+ Gold Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 5,478 En İyi Cevap 5 Reaksiyon skoru 8,349 3 Eylül 2020 #3 resitali yazmış: Hafta sonu teslimat yapılmadığını biliyorum ama ben şubeye gitsem kargomu bana teslim ederler mi? (Aras Kargo) Devamı için tıklayın... Hafta sonu cumartesi günleri 09.30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.
resitali yazmış: Hafta sonu teslimat yapılmadığını biliyorum ama ben şubeye gitsem kargomu bana teslim ederler mi? (Aras Kargo) Devamı için tıklayın... Hafta sonu cumartesi günleri 09.30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.