Neler Yeni

Cumaya gitmiyorum diye laf ediyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut yelgedik
Biliyorum biraz saçma bir konu ve yüksek ihtimalle kapatılır ama şöyle bir sorunum var. cumaya gitmediğim için iş arkadaşlarım tarafından laf yiyorum. Şef neden gitmiyorsun diye soruyor kendi kararım cevabını veriyorum

MufasaBoss

80+ Bronze
Biliyorum biraz saçma bir konu ve yüksek ihtimalle kapatılır ama şöyle bir sorunum var. cumaya gitmediğim için arkadaşlarım tarafından laf yiyorum. Şef neden gitmiyorsun diye soruyor kendi kararım cevabını veriyorum
Benim Yerime Sen Git Abi De

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Tuğra Yıldız
Biliyorum biraz saçma bir konu ve yüksek ihtimalle kapatılır ama şöyle bir sorunum var. cumaya gitmediğim için arkadaşlarım tarafından laf yiyorum. Şef neden gitmiyorsun diye soruyor kendi kararım cevabını veriyorum
konuya girmeden once aile olayi falan sandim o yuzden takma kafana kimsenin sevabi yada gunahi seni ilgilendirmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Alperen Bozkurt
olum bunun tartışma olması da komik. Mesela ben de cumaya gitmezdim, gitmek istemediğim için değil millet ayağı kokuyor, dediği yere alnını koyuyorsun falan ufak tefek şeyler beni rahat ediyordu. Dayı ben rahatsız oluyorum camilerde gitmiyorum Gidene de Allah kabul etsin deyip geçiyordum. Sen de böyle de geç kasmaya gerek yok. Boş tartışmalar da girme. Tartışmaya girmek isteyen varsa da hayatından şöyle füze şeklinde şut çek ki, bir daha böyle bir aptallığa maruz kalma.

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Tuğra Yıldız
olum bunun tartışma olması da komik. Mesela ben de cumaya gitmezdim, gitmek istemediğim için değil millet ayağı kokuyor, dediği yere alnını koyuyorsun falan ufak tefek şeyler beni rahat ediyordu. Dayı ben rahatsız oluyorum camilerde gitmiyorum Gidene de Allah kabul etsin deyip geçiyordum. Sen de böyle de geç kasmaya gerek yok. Boş tartışmalar da girme. Tartışmaya girmek isteyen varsa da hayatından şöyle füze şeklinde şut çek ki, bir daha böyle bir aptallığa maruz kalma.
boyle bir konunun acilmasi buyuk ihtimalle arkadaslarinin aileleri yuzunden oluyor nasil yetistirildikleri az cok tahmin edilebilir sondaki dedigine katiliyorum

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
aynen ben de rahatsız olduğumdan gidemiyorum. kim bilir kaç ayda bir temizleniyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Umut yelgedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
boyle bir konunun acilmasi buyuk ihtimalle arkadaslarinin aileleri yuzunden oluyor nasil yetistirildikleri az cok tahmin edilebilir sondaki dedigine katiliyorum
Ailem karışmıyor bu konuda bana

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Alperen Yılmaz
sanırım sana bunu diyenler kendilerini müslüman sanıyor kitapta yazıyor insanların inanışına karışmayın diye

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ülke komple cumadan cumaya namaza gidiyor zaten. Onu da bir şey zannedip milletin kılmadığı namaza mı takmışlar? :)

DonanımFikir

Geçmiş Olsun Türkiyem
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,843
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Biliyorum biraz saçma bir konu ve yüksek ihtimalle kapatılır ama şöyle bir sorunum var. cumaya gitmediğim için iş arkadaşlarım tarafından laf yiyorum. Şef neden gitmiyorsun diye soruyor kendi kararım cevabını veriyorum
Küfür veya kötü bir tartışma yerine dönmedikçe sorun olmaz konu.

Müslüman isen sağlıklı ve müsait isen gitmelisin. Tabi ki gitmedin diye laf etmemeliler. Sen gitmedikçe zaten zorlamak da istememeyeceklerdir. Neticede kendi kararın ve başkalarına da zararı yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Alperen Bozkurt
sanırım sana bunu diyenler kendilerini müslüman sanıyor kitapta yazıyor insanların inanışına karışmayın diye
o bence tam öyle değil. Gördüğün yanlışı söyle, doğruya çağır ama zorlama tarzında. İyi niyetli adam, samimiyetiyle davet etmesi sıkıntı değil. Diretip, tartışma çıkaran problemlidir bence.

Clayz

80+ Silver
ıslamda zorlama olmaz 1 kere sorarlar nıye gelmıyosun dıye cevabını verırsın hala darlıyorlarsa kendı ahlaksızlıkları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,018
Üyeler
172,594
Son üye
Furkan13
Top Bottom