Neler Yeni

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi, zinanın suç sayılmasını vaat etti

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carl-S

80+ Gold
Size bir soru soracağım, evet ya da hayır şeklinde basit bir cevap istiyorum. İsterseniz detaylandırabilirsiniz. Sorum şu: "Ensest özgürlük müdür? Meşru bir hak mıdır? 18 yaşını geçmiş iki erişkin, karşılıklı rıza gösterirse ve üçüncü bir kimseye zarar vermezse birinci dereceden yakın akraba olmalarına rağmen seks yapabilirler mi?"
Ensest özgürlük değil zaten konu farklı yere çekmişsin hocam.

Her şeye özgürlüktür karışamayız diyorsunuz ya hani, bunun da zaten tecavüzden pek farkı yok.
Konuyu başka yere çekme bırakın insanlar özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,054
İsim
göksel yurtcan
soylarının devamını istemiyorlar sanırım

arturo

80+ Silver
Benim yorumum da seni ilgilendirmiyor sen böyle ahlaksızlıkları normal görüyorsan gör ben her zaman karşı çıkacağım. Git dinini öğren önce ne olduğun bellisiz
Sen ne zaman anlıcan herkes müslüman değillllllllllllllllllllllllllllll. Bu ülkede islamiyeti gerçek anlamda yaşıyan kesim yüzde 10

Megan

80+ Silver
Sen ne zaman anlıcan herkes müslüman değillllllllllllllllllllllllllllll. Bu ülkede islamiyeti gerçek anlamda yaşıyan kesim yüzde 10
Tamam ben bir müslüman olarak buna karşı çıkıyorum ama bir ateist bile olsa bunun normal olmadığını kavrar. Önce bir empati kur bu senin başına gelse sen normal mi karşılarsın

Carl-S

80+ Gold
Benim yorumum da seni ilgilendirmiyor sen böyle ahlaksızlıkları normal görüyorsan gör ben her zaman karşı çıkacağım. Git dinini öğren önce ne olduğun bellisiz
Her konuyu dine getirmeyi bırakın ve zina kime göre neye göre ahlaksız bu ülkenin dini yok sonuçta ülkenin her birey özgür olması gerekiyor bence.

arturo

80+ Silver
Tamam ben bir müslüman olarak buna karşı çıkıyorum ama bir ateist bile olsa bunun normal olmadığını kavrar. Önce bir empati kur bu senin başına gelse sen normal mi karşılarsın
Müslüman olmayan biri normal olduğunu sonuna kadar savunur. Empati kurim benim başıma nasıl geliyor tecevüzden bahsetmiyoz hala sen neyden bahsediyon :ROFLMAO:

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Bu haber sizi neden rahatsız etti anlamadım? Hele ki reşit olmayanlara yönelik zina girişimleri haberlerinde medyaya yansıyan nefreti de muhalif kesim başta olmak üzere yapıyor. Bu eğitimsiz kesime yönelik caydırıcı bir önlemdir.

arturo

80+ Silver
Bu haber sizi neden rahatsız etti anlamadım? Hele ki reşit olmayanlara yönelik zina girişimleri haberlerinde medyaya yansıyan nefreti de muhalif kesim başta olmak üzere yapıyor. Bu eğitimsiz kesime yönelik caydırıcı bir önlemdir.
Bizi rahatsız eden kısım bu uygularken hiç adil olmayacağı istersen örnek atabilirim.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom