Megan
80+ Silver
Her şeye özgürlüktür karışamayız diyorsunuz ya hani, bunun da zaten tecavüzden pek farkı yok.Tecavüz ne alaka?
Her şeye özgürlüktür karışamayız diyorsunuz ya hani, bunun da zaten tecavüzden pek farkı yok.Tecavüz ne alaka?
Bu meseleyi teferruatlı olarak araştıracağım.Zeynep annemiz Ebul asla evliydi ve onlar evlenirken Ebul as müslüman değildi
T*c*v*zde iki kişinin rızası mı oluyor?Her şeye özgürlüktür karışamayız diyorsunuz ya hani, bunun da zaten tecavüzden pek farkı yok.
Size bir soru soracağım, evet ya da hayır şeklinde basit bir cevap istiyorum. İsterseniz detaylandırabilirsiniz. Sorum şu: "Ensest özgürlük müdür? Meşru bir hak mıdır? 18 yaşını geçmiş iki erişkin, karşılıklı rıza gösterirse ve üçüncü bir kimseye zarar vermezse birinci dereceden yakın akraba olmalarına rağmen seks yapabilirler mi?"Bunda iki kişininde rızası oluyor iki kişi hür iradeleriyle kimseye bir zarar vermeden bir şey yapıyorsa bu özgürlüktür.
Evli birisinin gidip başkasıyla ilişkiye girmesini özgürlük adı altında normalleştirdiğinizin farkında mısınız? Sokakta s*ks bile normal hale gelmiş siz memnun musunuz bu durumlardanT*c*v*zde iki kişinin rızası mı oluyor?
Bunda iki kişininde rızası oluyor iki kişi hür iradeleriyle kimseye bir zarar vermeden bir şey yapıyorsa bu özgürlüktür.
Yav konuyu nere çekiyorsunuz anlamıyorum insanların yatak odalarına karışan bir kanundan bahsediyoruz sokakta olandan değil. Sokakta olursa polise huzuru bozuyor diye şikayet et.Evli birisinin gidip başkasıyla ilişkiye girmesini özgürlük adı altında normalleştirdiğinizin farkında mısınız? Sokakta s*ks bile normal hale gelmiş siz memnun musunuz bu durumlardan
Siz böyle özgürlük özgürlük dedikçe konu daha nerelere gider haberiniz yok. Özgürlük bu değildir. Yatak odasına karıştığımız kişilerin başkalarıyla evli olması dışında sorun yok. Biraz empati kur böyle bir şey senin başına gelse kendi iradesidir özgürdür mü diyeceksin?Yav konuyu nere çekiyorsunuz anlamıyorum insanların yatak odalarına karışan bir kanundan bahsediyoruz sokakta olandan değil
Artık normal görülüyor şikayet etsek ne faydaSokakta olursa polise huzuru bozuyor diye şikayet et
O ilişkiden çocuk çıkarsa engelli olur yani 3. kişinin hayatı etkilenir çocuk olmayacaksa istedikleri kadar yapsınlar bu kimseyi alakadar etmezSize bir soru soracağım, evet ya da hayır şeklinde basit bir cevap istiyorum. İsterseniz detaylandırabilirsiniz. Sorum şu: "Ensest özgürlük müdür? Meşru bir hak mıdır? 18 yaşını geçmiş iki erişkin, karşılıklı rıza gösterirse ve üçüncü bir kimseye zarar vermezse birinci dereceden yakın akraba olmalarına rağmen seks yapabilirler mi?"
Ensest sizin için son derece normal bir şey yani, yeter ki prezervatif... Daha fazla tartışmaya lüzum yok, bu özgürlük anlayışı beni bile yer. : )O ilişkiden çocuk çıkarsa engelli olur yani 3. kişinin hayatı etkilenir çocuk olmayacaksa istedikleri kadar yapsınlar bu kimseyi alakadar etmez
Normal bir şey olduğunu savunmuyorum ben asla yapmam. Bunun devlet eliyle cezalandırılmaması gerektiğini savunuyorum.Ensest sizin için son derece normal bir şey yani, yeter ki prezervatif... Daha fazla tartışmaya lüzum yok, bu özgürlük anlayışı beni bile yer. : )
Bildiğim kadarıyla herkesi kapsıyor diye biliyorum.Öyleyse mezkur maddeyle bir probleminiz olmamalı, zira evlileri kapsıyor sadece. Hele ki "gericilik" olarak nitelemek abes kaçıyor.
İnsanlar özel hayatı kimse ilgilendirmez olayı dine bakmayan bu ülkede herkes müslüman değil hocam.İşlediğimiz günahlar tek bize değil, başkalarına da zarar veriyor.
Size bir soru sormak istiyorum evet ya da hayır Suudi arabistanda zina yasak cezasıda çok ağır işin komik kısmı kanunu uygulayanlar zina yapıyor bunu normal mi karşılıyorsunuz?Ensest sizin için son derece normal bir şey yani, yeter ki prezervatif... Daha fazla tartışmaya lüzum yok. : )
Ben araştırdım dostum Zeynep annemiz bu karar çıkmadan evlenmiş.Ne demek özgürlük? Birisiyle ortak şirket kursanız, ortağınız sizden gizli anlaşmalar vs. yapsa bu özgürlük mü olur? O şirkette siz de söz sahibiniz o da söz sahibi ama sizden habersiz işleri var size sormadan iş yapıyor. Neresi özgürlük bunun?