Neler Yeni

Cumhur İttifakı ortağı Yeniden Refah Partisi, zinanın suç sayılmasını vaat etti

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Her şeye özgürlüktür karışamayız diyorsunuz ya hani, bunun da zaten tecavüzden pek farkı yok.
T*c*v*zde iki kişinin rızası mı oluyor?
Bunda iki kişininde rızası oluyor iki kişi hür iradeleriyle kimseye bir zarar vermeden bir şey yapıyorsa bu özgürlüktür.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bunda iki kişininde rızası oluyor iki kişi hür iradeleriyle kimseye bir zarar vermeden bir şey yapıyorsa bu özgürlüktür.
Size bir soru soracağım, evet ya da hayır şeklinde basit bir cevap istiyorum. İsterseniz detaylandırabilirsiniz. Sorum şu: "Ensest özgürlük müdür? Meşru bir hak mıdır? 18 yaşını geçmiş iki erişkin, karşılıklı rıza gösterirse ve üçüncü bir kimseye zarar vermezse birinci dereceden yakın akraba olmalarına rağmen seks yapabilirler mi?"

Megan

80+ Silver
T*c*v*zde iki kişinin rızası mı oluyor?
Evli birisinin gidip başkasıyla ilişkiye girmesini özgürlük adı altında normalleştirdiğinizin farkında mısınız? Sokakta s*ks bile normal hale gelmiş siz memnun musunuz bu durumlardan

arturo

80+ Silver
Evli birisinin gidip başkasıyla ilişkiye girmesini özgürlük adı altında normalleştirdiğinizin farkında mısınız? Sokakta s*ks bile normal hale gelmiş siz memnun musunuz bu durumlardan
Yav konuyu nere çekiyorsunuz anlamıyorum insanların yatak odalarına karışan bir kanundan bahsediyoruz sokakta olandan değil. Sokakta olursa polise huzuru bozuyor diye şikayet et.

Megan

80+ Silver
Yav konuyu nere çekiyorsunuz anlamıyorum insanların yatak odalarına karışan bir kanundan bahsediyoruz sokakta olandan değil
Siz böyle özgürlük özgürlük dedikçe konu daha nerelere gider haberiniz yok. Özgürlük bu değildir. Yatak odasına karıştığımız kişilerin başkalarıyla evli olması dışında sorun yok. Biraz empati kur böyle bir şey senin başına gelse kendi iradesidir özgürdür mü diyeceksin?

Sokakta olursa polise huzuru bozuyor diye şikayet et
Artık normal görülüyor şikayet etsek ne fayda

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,271
İsim
Mert Can Ergün
Seks olmazsa hayat olmaz seks temel ihtiyaç

Size bir soru soracağım, evet ya da hayır şeklinde basit bir cevap istiyorum. İsterseniz detaylandırabilirsiniz. Sorum şu: "Ensest özgürlük müdür? Meşru bir hak mıdır? 18 yaşını geçmiş iki erişkin, karşılıklı rıza gösterirse ve üçüncü bir kimseye zarar vermezse birinci dereceden yakın akraba olmalarına rağmen seks yapabilirler mi?"
O ilişkiden çocuk çıkarsa engelli olur yani 3. kişinin hayatı etkilenir çocuk olmayacaksa istedikleri kadar yapsınlar bu kimseyi alakadar etmez

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
O ilişkiden çocuk çıkarsa engelli olur yani 3. kişinin hayatı etkilenir çocuk olmayacaksa istedikleri kadar yapsınlar bu kimseyi alakadar etmez
Ensest sizin için son derece normal bir şey yani, yeter ki prezervatif... Daha fazla tartışmaya lüzum yok, bu özgürlük anlayışı beni bile yer. : )

Carl-S

80+ Gold
Öyleyse mezkur maddeyle bir probleminiz olmamalı, zira evlileri kapsıyor sadece. Hele ki "gericilik" olarak nitelemek abes kaçıyor.
Bildiğim kadarıyla herkesi kapsıyor diye biliyorum.
Yeniden refah partisi kadın milletvekili bile göstermediler bunlarda
İşlediğimiz günahlar tek bize değil, başkalarına da zarar veriyor.
İnsanlar özel hayatı kimse ilgilendirmez olayı dine bakmayan bu ülkede herkes müslüman değil hocam.

arturo

80+ Silver
Ensest sizin için son derece normal bir şey yani, yeter ki prezervatif... Daha fazla tartışmaya lüzum yok. : )
Size bir soru sormak istiyorum evet ya da hayır Suudi arabistanda zina yasak cezasıda çok ağır işin komik kısmı kanunu uygulayanlar zina yapıyor bunu normal mi karşılıyorsunuz?

Ne demek özgürlük? Birisiyle ortak şirket kursanız, ortağınız sizden gizli anlaşmalar vs. yapsa bu özgürlük mü olur? O şirkette siz de söz sahibiniz o da söz sahibi ama sizden habersiz işleri var size sormadan iş yapıyor. Neresi özgürlük bunun?
Ben araştırdım dostum Zeynep annemiz bu karar çıkmadan evlenmiş.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom