José Mourinho
80+ Silver
Yemek tarifi vercektimde. Gereksiz mesajalrdan uyarı yemek istemiyorum Max şeriat isteyen göbekli dayı zeka işte
Bizim dinimize göre lgbt lanetlenmiştir ve buna sessiz kalınması dahi yanlıştır. Yani bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın herkesin kendi hayatı diyip geçemeyiz. Buna sessiz kalırsak bizim de günahımız kalıyor. O yüzden karşıyız. Sizin dininiz ne bilmiyorum ama müslümanların çoğu destekliyor bunları, bir müslüman olarak sonuna kadar karşı çıkmalıyız.Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılmak için şartlarını açıkladı.
- LGBT derneklerinin kapatılması
- Kadına Şiddetin Önlenmesi Kanununun kalkması
- Süresiz nafakanın ortadan kaldırılması
- Ahlak ve Maneviyat öncelikli eğitim sistemi inşa edilmesi
kaynak
akp'nin ikinci versiyonu zaten belli oluyor. Benim anlamadığım LGBT insanlara neden bu kadar dokunuyor? Ülkede başka tüm dertler bitti bir tek o kaldı sanki.
lgbt bence bütün çocuklara dokunuyor öncelik başka bir şey olabilir tabi ama bununda ülkede bence yasaklanması şartYeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katılmak için şartlarını açıkladı.
- LGBT derneklerinin kapatılması
- Kadına Şiddetin Önlenmesi Kanununun kalkması
- Süresiz nafakanın ortadan kaldırılması
- Ahlak ve Maneviyat öncelikli eğitim sistemi inşa edilmesi
kaynak
akp'nin ikinci versiyonu zaten belli oluyor. Benim anlamadığım LGBT insanlara neden bu kadar dokunuyor? Ülkede başka tüm dertler bitti bir tek o kaldı sanki.
Senin dinin karşı çıkıyorsa sen yapmazsın olur biter daha ilerisi insanların hayatına müdahaledir.Benim dinim de kıyafet giymeyi yasaklıyor sokakta insanların kıyafetlerini yırtayım o zaman açıklamam da benim dinim böyle uygun görüyor olsunBizim dinimize göre lgbt lanetlenmiştir ve buna sessiz kalınması dahi yanlıştır. Yani bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın herkesin kendi hayatı diyip geçemeyiz. Buna sessiz kalırsak bizim de günahımız kalıyor. O yüzden karşıyız. Sizin dininiz ne bilmiyorum ama müslümanların çoğu destekliyor bunları, bir müslüman olarak sonuna kadar karşı çıkmalıyız.
Durum öyle değil senin verdiğin örnek saçma. Topluma olumsuz etkisi var mı var. Herkesin ahlakını bozucu nitelikteyse karşı çıkarız. Herkese saygınız varmış gibi de davranmayın. Ağzımıza Allahın adını alınca namaz kılınca yallah arabistana demeyi biliyorsunuz şimdi çok medeni çağdaş mı oluyorsunuz güya?Senin dinin karşı çıkıyorsa sen yapmazsın olur biter daha ilerisi insanların hayatına müdahaledir.Benim dinim de kıyafet giymeyi yasaklıyor sokakta insanların kıyafetlerini yırtayım o zaman açıklamam da benim dinim böyle uygun görüyor olsun
Bunların hepsi aynı. Herkesin fikrine saygı duyun derler ama bir müslüman görünce de yallah arabistana demeyi bilirlerAslında 1. 3. ve 4. maddelere kesinlikle katılıyorum. Hatta lgbt ve hdp lanetlerinin karşısında kim varsa desteklerim. Siz bence bu lgbtyi fazla hafife alıyorsunuz ve işinize gelmeyen bir şey olunca hemen hakaret ediyorsunuz. Hiç düzgün tartışma ortamınız yok. Mesela neden lgbt'yi destekliyorsunuz ve gelecekte bu iş bize ve ülkemize ne gibi yararlar sağlaycak biraz açıklarmısınız? Ancak şeriatçı yobaz demesi kolay tabi. Neyse polemik yaratmanın manası yok. Devam edin.
Ahlak kavramı kişiden kişiye değişen bir şeydir benim ahlakımı bozmuyor şahsen.Daha önce yürüyüşlerden etkilenip de gay olan da görmedim doğru düzgün hakları olsa kimsenin yürüyüş yapacağını da düşünmüyorum.Durum öyle değil senin verdiğin örnek saçma. Topluma olumsuz etkisi var mı var. Herkesin ahlakını bozucu nitelikteyse karşı çıkarız. Herkese saygınız varmış gibi de davranmayın. Ağzımıza Allahın adını alınca namaz kılınca yallah arabistana demeyi biliyorsunuz şimdi çok medeni çağdaş mı oluyorsunuz güya?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunların hepsi aynı. Herkesin fikrine saygı duyun derler ama bir müslüman görünce de yallah arabistana demeyi bilirler
Ona bakılırsa herkesin tercihi diyip katillere,hırsızlara falan da hak tanıyalım? Lgbt saygı duyulacak bir şey değildir. Dinin kimde olduğu belli olmaz belki benden daha iyi müslümansındır orasını bilemem ama müslümansan güzelce araştır kurandan falan sen de anlarsın. Senin de dinine göre buna karşı çıkman gerekAhlak kavramı kişiden kişiye değişen bir şeydir benim ahlakımı bozmuyor şahsen.Daha önce yürüyüşlerden etkilenip de gay olan da görmedim doğru düzgün hakları olsa kimsenin yürüyüş yapacağını da düşünmüyorum.
Ayrıca beni neden bir kalıbın içine soktun ki müslümanlara saygım var namazını da kıl karışamam ayrıca müslüman olmadığımı nerden çıkardın ki? Düşünce özgürlüğünü savunan müslüman olamıyor mu?
Lut peygamberin gönderildiği kavmin erkekleri, şehri ziyarete gelen tüm erkeklere ve herkes de birbirine ve kendi ailesine tecavüz etmekteydi. Erkekler eşleri dışındakilerle de cinsel ilişki yaşıyordu. Kur'ân'a göre; bu tür sapkınlık ilk defa bu kavim içinde görülmüştür.Ahlak kavramı kişiden kişiye değişen bir şeydir benim ahlakımı bozmuyor şahsen.Daha önce yürüyüşlerden etkilenip de gay olan da görmedim doğru düzgün hakları olsa kimsenin yürüyüş yapacağını da düşünmüyorum.
Ayrıca beni neden bir kalıbın içine soktun ki müslümanlara saygım var namazını da kıl karışamam ayrıca müslüman olmadığımı nerden çıkardın ki? Düşünce özgürlüğünü savunan müslüman olamıyor mu?
Hocam insanların özel hayatı kimse ilgilendirmez ve lgbt bireyleri istediği gibi yaşasınlar bu bizi ilgilendiren bir şey değil bence.Bizim dinimize göre lgbt lanetlenmiştir ve buna sessiz kalınması dahi yanlıştır. Yani bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın herkesin kendi hayatı diyip geçemeyiz. Buna sessiz kalırsak bizim de günahımız kalıyor. O yüzden karşıyız. Sizin dininiz ne bilmiyorum ama müslümanların çoğu destekliyor bunları, bir müslüman olarak sonuna kadar karşı çıkmalıyız.
Üstte de demiştim eğer herkesin hayatını olumsuz etkiliyorsa buna engel olmaya çalışmalıyız. Mesela bir tacizciye kendi kararları diyip göz mü kırpmalıyız yoksa ona karşı mı çıkmalıyız? Ve lgbt de öyle basit bir şey değil. Mesela helak olan lut kavmi bu yüzden helak oldu. Suçluya karşı sessiz kalan da en az o kişi kadar suçlu sayılır.Hocam insanların özel hayatı kimse ilgilendirmez ve lgbt bireyleri istediği gibi yaşasınlar bu bizi ilgilendiren bir şey değil bence.
Burası laik ülke ve herkes müslüman değil zaten hocam.
Sadece bu ülke için geçerli olduğunu kim söyledi. Özel hayatlarını özel gibi yaşasınlar bunun için yürüyüş yapıp ortalığı karıştırmanın manası yok hocam. Ne kadar normalleştirilirse daha da beter şeyler gelir ardından emin olabilirsiniz. Ben lgbt üyelerini öldürün demiyorum onlar da insan ama bunu bahane edip halkı kışkırtmak saçmalıktan ibaretHocam insanların özel hayatı kimse ilgilendirmez ve lgbt bireyleri istediği gibi yaşasınlar bu bizi ilgilendiren bir şey değil bence.
Burası laik ülke ve herkes müslüman değil zaten hocam.