ben
baştakini sevmem
çevresini sevmem
beslediklerini sevmem
damatlarını sevmem -Bayraktar şişirme arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama bu ülkede pırlanta gibi gençler varken bu kadar başarılı olabilen yegane kişinin baştakinin damadı olması bile nice gençlerin önünün kesildiğinin en önemli kanıtı-
milliyetçiyim
müslümanım -ki kararımda etkisi var açıklayacağım-
terörden nefret ediyorum
demokrasiye inanıyorum
eğitimin önemini biliyorum
mülteci istemiyorum
SUÇLULARIN HESAP VERMESİNİ İSTİYORUM -millet ittifakına vermememin sebebi-
halkın kinden düşmanlıktan arınmasını istiyorum
linç kültüründen bezdim
demokrat takılan insanların saldırganlığından bıktım
İlk turda Oğan'a vereceğim çünkü şu an hdpnin belirleyici parti olmasının temel nedeni 2018de aldığı oydur
İlk turda Oğan'a vereceğim çünkü ne pkkyla diplomatik çözüme erişebileceğimize inanıyorum ne de hizbullahı midem kaldırıyor
İlk turda Oğan'a vereceğim çünkü ben ergenekon suçlularının ankara garı azmettiricilerinin bu halkın emeklerini özelleştirerek peşkeş çekenlerin hesap vermesini istiyorum
İlk turda Oğan'a vereceğim çünkü içinde gerçek milliyetçilerin bulunduğu bir hükümet bulunmalı ve bir bakanlık alması ihtiyaç
Müslüman olduğum için işi ehline teslim etme açısından iyi partinin bakanlar kurulu tanıtımı her şeye rağmen ikinci turda çıkış yolunu gösteriyor
Bilge Yılmaz mı Nebati mi yani arkadaşlar
İdris Naim Şahin in aday olduğu iyi parti milliyetçi seçmen için seçenek olamaz
Fırat Çakıroğlu'nun katillerinin aile dostu milliyetçilerin adayı olamaz
Chp nin İzmir 1. sıra adayı benim vekilim olamaz
Bu yüzden Zaferin %7yi geçeceğine inancım tam çünkü karşı taraflar çok pis
Belki kazanamayacak Zafer ve Oğan evet ama ben siyasi parti değilim ben vatandaşım
Benim hür iradem ve vicdanım var kimse beni baskılayamaz şuna oy ver diye
Birinden kurtulacağız diye öbürünün pisliklerini göz ardı edemeyiz
Kurtulmak istediğim tarafın artıklarını toplayan ittifakına kimse ikna edemez beni 3. bir seçenek varken