Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris'te Halka Çay Dağıttı

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Şuan TR de 31milyon kişi çalışıyor olarak gözüküyor. Hepsi asgari ücret alsa asgari ücretten 600tl vergi kesilse(Tam bilmiyorum vergi miktarını ortalama bu kadardır diye bunu aldım) 31Milyon TL X 600 TL= 18.600.000.000 TL yapıyor. Daha aklımızın almadığı yerlerden vergi ödüyoruz düşünün artık. Ve sadece çalışan nüfustan alınan aylık vergi bu kadar. Bu kadar para nerelere gidiyor kafam karışık

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Çay muhabbetini sevmiyorum ama yapılan onca yardımı ve hızlı müdahaleyi görmeyip; sadece tek bir olaya odaklanarak yermek doğru değil.
Suriyelilere 40 milyar harcayıp bir 40 milyar daha harcayacağını söyleyen Erdoğan sadece 50 milyon mu çıkarabilmiş? 1 saray parasının 1/5'i bile değil hahaha. İnsanların evleri, köyleri yandı ama olsun canım başkanım ite köpeğe atar gibi çay fırlatıyor. Halk da ne yapsın işe kendi imkanlarıyla su taşıyor.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Suriyelilere 40 milyar harcayıp bir 40 milyar daha harcayacağını söyleyen Erdoğan sadece 50 milyon mu çıkarabilmiş? 1 saray parasının 1/5'i bile değil hahaha. İnsanların evleri, köyleri yandı ama olsun canım başkanım ite köpeğe atar gibi çay fırlatıyor. Halk da ne yapsın işe kendi imkanlarıyla su taşıyor.
Suriyelilere harcanan paranın büyük bir kısmını AB veriyor.

Yanan evlerin hepsini 1 yıl içinde inşâ edip, halka ücretsiz olarak verecek. Bunları hiç görmeyip, çay kısmına odaklanıyorsunuz. Çünkü işinize gelen bu...

Bundan sonra bende sizler gibi konu açacağım. Muhalefetin falsosu olunca, hiçbirinizin emaresi okunmuyor forumda. Eleştiremiyorsunuz bile. Biz çayı bu şekilde fırlatmanın doğru olmadığını her yerde söylüyoruz.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk

Yanan evlerin hepsini 1 yıl içinde inşâ edip, halka ücretsiz olarak verecek. Bunları hiç görmeyip, çay kısmına odaklanıyorsunuz. Çünkü işinize gelen bu...

Bundan sonra bende sizler gibi konu açacağım. Muhalefetin falsosu olunca, hiçbirinizin emaresi okunmuyor forumda. Eleştiremiyorsunuz bile. Biz çayı bu şekilde fırlatmanın doğru olmadığını her yerde söylüyoruz.
1 yıl sonra görüşürüz bebeğim.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
İzmir depreminden mağdur olanlara 200bin tl ev için yardım edilmiş müthaitler bu para az diyip 500 bin tl istemiş insanlar Kredi çekmiş ve aylık ödemesi 7000 tl soruyorum kim ödeyebilir bu parayi?

Bundan sonra bende sizler gibi konu açacağım. Muhalefetin falsosu olunca, hiçbirinizin emaresi okunmuyor forumda. Eleştiremiyorsunuz bile. Biz çayı bu şekilde fırlatmanın doğru olmadığını her yerde söylüyoruz

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bunu da bırakayım.
1627855336402.png

Top Bottom