Basrii
80+ Bronze
Bunlar anlamak istediği gibi anlıyor boşver laf yetiştirmeye çalışma. Erdoğan elinde 20 bin liralık destelerle para atsaydı, vatan evladı ilan ederlerdi.Her uçağın yangın söndürme için kullanılabileceğini düşünüyor musun? Ben bilmiyorum o yüzden böyle bir şey demem. Sen de bilmiyorsan neden diyorsun?
Çay fırlatmayı filan desteklediğim yok diğer mesajlarımda bin kez dedim bu sayfada da alıntıladım az üste çıksan göreceksin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana bir şey soracağım böyle bir şey olacağını kim tahmin edebilirdi? Süleyman Soylu'yu dinlediysen şöyle dedi, "Biz uçak yerine yangın söndürme helikopteri aldık, ülkemiz dağlık bir yapıda olduğu için bunun daha iyi bir tercih olacağını düşündük" bunu duymayan herkes ülkede kullanacak yangın söndürme aracı yok sanıyor. Nasıl diğer ülkelerin başkanları korumasız geziyor dediğini anlamadım bana bir tane örnek ver. Kişisel harcama konusuna kimse bir şey diyemez ben de ona katılıyorum. İlk cümlen hakkında ise, sana hiçbir şey inandırmak zorunda değilim. Muhalefet tarafına asla desteğim yok, hükümet yanlısı filan da değilim sadece bir yere yakın olacaksam oraya daha yakınım.