Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris'te Halka Çay Dağıttı

Avolay

80+ Gold
Şöyle demek istedim, orayı ziyaret edince bir şey vermese bu sefer de hiçbir şey vermedi denilecekti. Eli boş gelmemiş olmak için çay dağıtmış. Bunda yanlış ne var anlamadım.

Neden?
Alakası yok, başkan olarak oradqa işi de yok şu anda şov için gezip çay fırlatacağına başka ülkelerden uçak kiralamak için görüşmesi gerekiyor.
Rusya'dan kiraladıklarımız yeterli gelmiyor çünkü :)

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Alakası yok, başkan olarak oradqa işi de yok şu anda şov için gezip çay fırlatacağına başka ülkelerden uçak kiralamak için görüşmesi gerekiyor.
Rusya'dan kiraladıklarımız yeterli gelmiyor çünkü :)
Bir insan iki işi de yapamaz mı? Ben yapıyor veya yapacak demiyorum dikkat çekmek isterim ben sana soru soruyorum. Gaybı bilemediğim için belki de görüşmüştür yarın gelecektir, belki de gelmeyecektir bilemem.
Görüşmesi gerekiyor dediğine göre görüşmüyor, nereden biliyorsun?

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Bir insan iki işi de yapamaz mı? Ben yapıyor veya yapacak demiyorum dikkat çekmek isterim ben sana soru soruyorum. Gaybı bilemediğim için belki de görüşmüştür yarın gelecektir, belki de gelmeyecektir bilemem.
Reis çay sana da geldi herhalde anneni savunur gibi savunuyorsun

• Beğen
Reaksiyonlar: tccc

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Reis çay sana da geldi herhalde anneni savunur gibi savunuyorsun
Ben kimseyi savunmadım sadece soru sordum, sana da bir sürü sordum ancak cevap vermedin.
Bana çay gelmedi hayır.
Sana saygı sınırını aşmamanı öneririm dostum eğer insanlarla düzgün konuşamıyorsan bu platformda yerin yok.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Ben kimseyi savunmadım sadece soru sordum, sana da bir sürü sordum ancak cevap vermedin.
Bana çay gelmedi hayır.
Sana saygı sınırını aşmamanı öneririm dostum eğer insanlarla düzgün konuşamıyorsan bu platformda yerin yok.
hahahahaha

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bırakın yangını keyif çayı için der gibi birde dalga geçiyor Allah'ım sen başımızdan eksik et yarabbim.

Avolay

80+ Gold
Görüşüyor da yardım gönderenler ortada adam gibi dış politika yapsa kaç tan euçak dizilmişti elimize yardım olarak :), gidip uçak getirmedikten sonra suratını görmeye tahammülüm yok yıllarca çaldıklarını telafi edece gerekirse 24 saat çalışacak.
Oy peşinde koşup millete çay fırlatmayacak
Rusya'nınkilerin bir kısmı kira diye biliyorum ayrıca.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Çay yerine daha yararlı şeyler dağıtılabilirdi.
İnsanlar bas bas bağırıyor konserve gıda, hasta ve çocuk bezi, ped, kıyafet ve iç çamaşırı, göz damlaları, yanık kremleri, hijyen ürünleri, su ve ayran vs vs ama biri gelip çay fırlatıyor işte.

Top Bottom