Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan Marmaris'te Halka Çay Dağıttı

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ağlayana meme verir gibi çay vermiş. En çok ihtiyaçları olan şey çaydı.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Türkiye'nin ekonomisi ne zaman iyi oldu ki. Mercedes'in vs. kurulduğu yıla bi' bal.

Devlet lideri senin benim gibi tek arabayla mı gelsin? Kim koruyacak?

Çözüm üretir misin ne verebilirdi orada mesela.

Bak ben hiçbir partiye destek vermiyorum burada Erdoğan'ın yaptığı kötü şeyleri de bol bol sayarım sadece adamın çok şeyine takılıyorsunuz bana burada böyle yaptı değil böyle yapmalıydı şeklinde burayı bir daha yazar mısın?
İnsanların acısını anlamaya çalışmak nedir bilmiyorsun herhalde. Ayrıca Türkiye'nin ekonomisi ne zaman iyi oldu ki demen kadar saçma bir şey yok. Bu ülkenin ekonomisini iyileştirmeyeceklerse, fakir fukaradan tonla vergi alıp dev şirketlerin vergi borçlarını sileceklerse görevleri ne bunların? Devlet liderini korumak için yüzlerce makam araçlarına ihtiyaçları yok. Rize'de sel olduğunda da aynısı yapıldı. Evin sular içinde kalsa ve biri sana çay fırlatsa ne hissederdin. Köyde yaşıyorsun, evin ve gelir kaynağın kül oluyor ama biri gelip sana çay fırlatıyor ne hissederdin? Almanya'da sel oluyor ve 400 milyon euroluk destek yapılıyor. Ama Erdoğan kendi halkına ne kadar destek oluyor? Suriyelilere 40 milyar dolar harcadık bir 40 milyar dolar daha harcarız diyip kendi halkına ne kadar destek oluyor?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
O sırada da "ferat yeşilbayrak" 128 milyarı çatur çutur harcasın
128 milyar olayını aslında açıkladı, doğru veya yalan söylemiş olabilir ben bunu bilemem çünkü ben bir vatandaşım ve bana söylenenden ötesini, onun da doğru veya yanlış olduğunu bilemem. Herkesin yapması gerekeni yapıyorum ve "bilmiyorum" diyorum. Tek bir cümle söyledim diye AKP'nin firewall'ı olmuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnsanların acısını anlamaya çalışmak nedir bilmiyorsun herhalde. Ayrıca Türkiye'nin ekonomisi ne zaman iyi oldu ki demen kadar saçma bir şey yok. Bu ülkenin ekonomisini iyileştirmeyeceklerse, fakir fukaradan tonla vergi alıp dev şirketlerin vergi borçlarını sileceklerse görevleri ne bunların? Devlet liderini korumak için yüzlerce makam araçlarına ihtiyaçları yok. Rize'de sel olduğunda da aynısı yapıldı. Evin sular içinde kalsa ve biri sana çay fırlatsa ne hissederdin. Köyde yaşıyorsun, evin ve gelir kaynağın kül oluyor ama biri gelip sana çay fırlatıyor ne hissederdin? Almanya'da sel oluyor ve 400 milyon euroluk destek yapılıyor. Ama Erdoğan kendi halkına ne kadar destek oluyor? Suriyelilere 40 milyar dolar harcadık bir 40 milyar dolar daha harcarız diyip kendi halkına ne kadar destek oluyor?
Çay fırlatma hareketi çirkin olmuş ama eminim ki eli boş gelse insan en azından bir su verirdi diyecektin.

Ayrıca Türkiye'nin ekonomisi ne zaman iyi oldu ki demen kadar saçma bir şey yok. Bu ülkenin ekonomisini iyileştirmeyeceklerse, fakir fukaradan tonla vergi alıp dev şirketlerin vergi borçlarını sileceklerse görevleri ne bunların?
80 yıl başka partiler görev yaptı onlara da aynısını söylüyor musun?

Devlet liderini korumak için yüzlerce makam araçlarına ihtiyaçları yok

Almanya'da sel oluyor ve 400 milyon euroluk destek yapılıyor.
Onu "Ekonomi Almanya'dan iyi" diyene söyle bana değil.

Suriyelilere 40 milyar dolar harcadık bir 40 milyar dolar daha harcarız diyip kendi halkına ne kadar destek oluyor?
Suriyeli olayına destek veren var mı da. Şunu anlamadın dostum bir cümle dedim diye ben AKP'nin söz güvenlik duvarı olmuyorum. Benim bu konularda fikrimi bile bilmeden böyle konuşman saçma. Ben sanki suriyelilere para harcamasına destek veriyorum.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
128 milyar olayını aslında açıkladı, doğru veya yalan söylemiş olabilir ben bunu bilemem çünkü ben bir vatandaşım ve bana söylenenden ötesini, onun da doğru veya yanlış olduğunu bilemem. Herkesin yapması gerekeni yapıyorum ve "bilmiyorum" diyorum. Tek bir cümle söyledim diye AKP'nin firewall'ı olmuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çay fırlatma hareketi çirkin olmuş ama eminim ki eli boş gelse insan en azından bir su verirdi diyecektin.

80 yıl başka partiler görev yaptı onlara da aynısını söylüyor musun?

Onu "Ekonomi Almanya'dan iyi" diyene söyle bana değil.

Suriyeli olayına destek veren var mı da. Şunu anlamadın dostum bir cümle dedim diye ben AKP'nin söz güvenlik duvarı olmuyorum. Benim bu konularda fikrimi bile bilmeden böyle konuşman saçma. Ben sanki suriyelilere para harcamasına destek veriyorum.
Sağıra anlatsam ne demek istediğimi anlamıştı sana bir şey anlatmaya çalışırken duvara konuşuyor gibi hissediyorum sus artık lütfen

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Sağıra anlatsam ne demek istediğimi anlamıştı sana bir şey anlatmaya çalışırken duvara konuşuyor gibi hissediyorum sus artık lütfen
Tabii ki dostum karşında fanatik görmeyince de bir şey anlatamıyor oluyorsun. Seni de anlıyorum, beni de bir zaman anlarsın :). Birinin susmasını istiyorsan Alt + F4 diye bir şey yapmışlar, burası özgür platform. Sen konuşuyorsun diye ben susamam, öyle bir yer değil burası.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
Tabii ki dostum karşında fanatik görmeyince de bir şey anlatamıyor oluyorsun. Seni de anlıyorum, beni de bir zaman anlarsın :). Birinin susmasını istiyorsan Alt + F4 diye bir şey yapmışlar, burası özgür platform. Sen konuşuyorsun diye ben susamam, öyle bir yer değil burası.
Anlatacağım kadar anlattım zaten ama her şeyi kesik kesik okuyorsun hahaha. İstediğin kadar konuş senin fikrinin bir değeri mi var sence hahahahahaha.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Anlatacağım kadar anlattım zaten ama her şeyi kesik kesik okuyorsun hahaha. İstediğin kadar konuş senin fikrinin bir değeri mi var sence hahahahahaha.
O kadar komiksin ki reaksiyonumu kazandın :D.
Allah'ıma şükür fanatik değilim çok komik duruyor :D.
Birinin fikrine hakaret etmemek, birine saçma sapan varsayımlar yapmamak çok güzel bir şey sana da nasip olsun İnşallah.

asdkle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
asdk
O kadar komiksin ki reaksiyonumu kazandın :D.
Allah'ıma şükür fanatik değilim çok komik duruyor :D.
Birinin fikrine hakaret etmemek, birine saçma sapan varsayımlar yapmamak çok güzel bir şey sana da nasip olsun İnşallah.
tmm
1627766087526.png

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Bu adama oy vericek adam var mı hala ciddi soruyorum?

Top Bottom