DoğruYoldayımPekiYaSiz
80+ Bronze
Dahası
adam çay bile dağıtıyo ne istiyonuz daha bu adamdan parantez içi ünlem
Son düzenleme:
Bana fırlatmadığı için kıskandım çamur atmaya çalışıyorumadam çay bile dağıtıyo ne istiyonuz daha bu adamdan
çay iç keyfin yerine gelirBana fırlatmadığı için kıskandım çamur atmaya çalışıyorum
en azından gidip de çay dağıtmazsın allah aşkına ayıptır yaEli boş gelmesin diye yapıyor olabilir mi? Destek ülkenin ekonomisinin yettiği kadar veriliyor bence, gidip de herkesin eline 20 bin lira tutuşturmaları bu ekonomiyle beklenemez bence.
Bence ayıp olan o değil verme şekli.en azından gidip de çay dağıtmazsın allah aşkına ayıptır ya
Temiz iç çamaşırı, göz damlası, yanık kremi, bebek pezi, ped, konserve gıda falan mı dağıtsaydı tabi ki çay dağıtacak.en azından gidip de çay dağıtmazsın allah aşkına ayıptır ya
Ne kadar cahilsiniz lütfen çay harareti alır ne olur o zaman ateş söner + hazir ates var gidin cay demleyin ne kadar kötü başkanımız burda bizi düşünüo.Bu olay bana çok tanıdık geldi ya. Aa Rize'de de aynısı olmuştu doğru. İnsanların evi, toprağı, hayvanları yanmışsa ne olacak canım çay içsinler geçer. Kaynağı da bırakayım
yok sahte
gümledim hahahahahahshhahahaNe kadar cahilsiniz lütfen çay harareti alır ne olur o zaman ateş söner + hazir ates var gidin cay demleyin ne kadar kötü başkanımız burda bizi düşünüo.
Ayıp olan sadece o da değil biliyor musun milleti görmezden geliyor oluşu herkes isyan ederken umrunda olmayışı...Bence ayıp olan o değil verme şekli.
Doğrudur o kısım ilginç olmuş. Neden özellikle çay onu ben de çok anlamadım açıkça.Ayıp olan sadece o da değil biliyor musun milleti görmezden geliyor oluşu herkes isyan ederken umrunda olmayışı...
saya saya devam ettirim bu muhabbetin sonu dahi gelmez
çay yerine en basit bak en basit diyorum 2 parça kıyafet dağıtsa ne onun karnı aç kalır ne de devlet zora düşer.
Milletin evi yanmış adam çay dağıtıyor çay ya ÇAY
sinirim size değil sayın yönetimedir belirtmek isterim
milletin o çayı yapacak evi kalmamış adam gidiyor çay dağıtıyor lütfen savunulacak hiçbir tarafı yok
dağıtılma şekli hiç sorun değil 2 parça kıyafet alsın gelsin mesela kafama atsın vallahi sesimi çıkarmam
önemli olan dağıttı şey...