Neler Yeni

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yunanistan’a: Bir gece ansızın gelebiliriz

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Yunanistan'ın Türk uçaklarına tacizi üzerine yaşanan geriilim hakkında da konuşan Erdoğan,sert mesajlar verdi

Bu FETÖ değil mi başörtü için 'Teferruat' diyen. Hoca diye geçin başörtüsüne teferruat de. Şimdi Pennsylvania'da. Kimin beslemesi ABD'nin. Bu ABD Dedeağaç'a silahları, uçakları gönderiyor mu? S300'lerle bizi tehdide kalkışıyor mu? Ey Yunan tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur. İzmir'i unutma.

Adaları işgal etmeniz bizi bağlamaz. Vakti zamanı geldiğinde gereğini yaparız. Bir gece ansızın gelebiliriz. Dün ülkemizin ayağına prangalar takarak ilerlemesini engelleyenlerin bir yerleri beklediğinden emin olun. Bunlara fırsat vermeyeceğiz.

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Yunanistan'ın Türk uçaklarına tacizi üzerine yaşanan geriilim hakkında da konuşan Erdoğan,sert mesajlar verdi

Bu FETÖ değil mi başörtü için 'Teferruat' diyen. Hoca diye geçin başörtüsüne teferruat de. Şimdi Pennsylvania'da. Kimin beslemesi ABD'nin. Bu ABD Dedeağaç'a silahları, uçakları gönderiyor mu? S300'lerle bizi tehdide kalkışıyor mu? Ey Yunan tarihe bak. Çok daha fazla ileri gidersen bunun bedeli ağır olur. İzmir'i unutma.

Adaları işgal etmeniz bizi bağlamaz. Vakti zamanı geldiğinde gereğini yaparız. Bir gece ansızın gelebiliriz. Dün ülkemizin ayağına prangalar takarak ilerlemesini engelleyenlerin bir yerleri beklediğinden emin olun. Bunlara fırsat vermeyeceğiz.

seçim için söylemiş gibi geldi bana 15 temmuzdada böyle konuşuyodu gördük

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kuvayı milliye, düzenli ordu, Mustafa Kemal ve silah arkadaşları sayesinde. Minnetle anarım.
Eğer günümüzde Yunanistan ile bir savaş çıkarsa çoğu devlet ve süper güç bizim karşımızda yer alacak, savaşa girmeseler bile el altından destek verecekler her zamanki gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

seçim için söylemiş gibi geldi bana 15 temmuzdada böyle konuşuyodu gördük
Bu aralar Yunanistan daha fazla targetlanmaya başladı

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Eğer günümüzde Yunanistan ile bir savaş çıkarsa çoğu devlet ve süper güç bizim karşımızda yer alacak, savaşa girmeseler bile el altından destek verecekler her zamanki gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu aralar Yunanistan daha fazla targetlanmaya başladı
o olayları bilmiyorum pek ama milleti arkasına alıp seçimi daha iyi geçirmeye çalışılıyor gibi geldi okadar idda atıldı ortaya cumhurbaşkanı yardımcıları ile alakalı ama sesini çıkaran yok

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
o olayları bilmiyorum pek ama milleti arkasına alıp seçimi daha iyi geçirmeye çalışılıyor gibi geldi okadar idda atıldı ortaya cumhurbaşkanı yardımcıları ile alakalı ama sesini çıkaran yok
Orasıda var tabii ki, fakat bu sefer öyle olduğunu ben şahsen düşünmüyorum pek. Çünkü adalar silahlandırıldı ve silahlandırılmaya devam ediyor. ABD yaptırım uyarısı yaptı vs.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Türkiye'nin kaderi oldu bu artık. Ta Osmanlı'dan beri böyle. Bence ülkemizin çıkarına olan şey denge politikası izlemek. Ona buna şuna saldırırsan bir gün karşına başkası çıkar, tökezlersin. Lakin müdafaa hakkımızı kullanıp gerektiği yerler de savunmamızı yaparız. Erdoğan burada bir gecede ansızın gelebiliriz derken güzel racon kesmiş. Bu raconu kesecek yeterliliğe sahip olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü dünyanın önde gelen savunma sanayine ve askerlerine sahibiz.

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Orasıda var tabii ki, fakat bu sefer öyle olduğunu ben şahsen düşünmüyorum pek. Çünkü adalar silahlandırıldı ve silahlandırılmaya devam ediyor. ABD yaptırım uyarısı yaptı vs.
dedigim gibi pek bilmiyorum bakmadım ama aydınlattıgınız için teşekürler

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Türkiye'nin kaderi oldu bu artık. Ta Osmanlı'dan beri böyle. Bence ülkemizin çıkarına olan şey denge politikası izlemek. Ona buna şuna saldırırsan bir gün karşına başkası çıkar, tökezlersin. Lakin müdafaa hakkımızı kullanıp gerektiği yerler de savunmamızı yaparız. Erdoğan burada bir gecede ansızın gelebiliriz derken güzel racon kesmiş. Bu raconu kesecek yeterliliğe sahip olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü dünyanın önde gelen savunma sanayine ve askerlerlere sahibiz.
Evet haklısın, hep yalnızdık hala yalnızız. Bir tek arka çıkan olursa Azerbaycan vs. olur onlarında ekonomisi pek iyi değil bizimki gibi

Top Bottom