Ben zaten islamcı olmalarına bişey demem,benim için sıkıntı yok.Vergiler olsun,kötüye giden ülke ekonomisi olsun,bunlar asıl mesele benim için.Olay İslamcı olmaları değil değil yanlış anlamıssin İslam'la alakası ne
cringe tik tok videoları izlemediğin sürece sorun yokHakkını helal et TikTok yükleyecem.
Erdoğan, "Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının (twitter ve instagram) tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" dedi.
"Niçin YouTube, niçin Twitter, niçin Netflix şu bu gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzun ne demek olduğunu anlıyor musunuz. İşte bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırabilmek için." Dedi.
Ne düşünüyorsunuz?
bizi bu duruma sokanlar utansın diyorum başka da bir şey diyemiyorumErdoğan, "Bu millete, ülkeye bu tür mecralar yakışmıyor. Bu tür sosyal medya mecralarının (twitter ve instagram) tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz" dedi.
"Niçin YouTube, niçin Twitter, niçin Netflix şu bu gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzun ne demek olduğunu anlıyor musunuz. İşte bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırabilmek için." Dedi.
Ne düşünüyorsunuz?
bizi bu duruma sokanlar utansın diyorum başka da bir şey diyemiyorum
Bu yüzden bu mısraları yazdımbizi bu duruma sokanlar utansın diyorum başka da bir şey diyemiyorum
silivri ne alakaşşşş sessiz ol duyacaklar
Thats illegal
burası yeri değilsende konuşabilirsin.