Cumhurbaşkanımız ve Abdülhamid

Ahaha bide adama diyorsun "bir daha terbiyeli bir şekilde kibarca konuşursun insanlarla".
Laftan anlamıyor musun? Alıntılama beni diyorum, kes muhabbeti.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamamen dışa bağımlı bi ülkeyiz ve ülkeye her şey dolar ile giriyor tüm ürünlerin ve kaynakların fiyatı dolar endeksli artıyor ?
Tamam.

AAHAHHAHA işine gelmeyince "tamam"
Screenshot_2021-03-04-23-54-11-1.png

düzgünce anlayabileceğin dilde anlattım haklısın diyeceğine tamam ? hiç bi partiyi desteklemiyorum siyasetin de Allah belasını versin ama cidden 2 tarafında çomarı kötü oluyor biri dini kullanıyor biri atatürk ve değerlerini
Tamam demek kötü bir şey değil, onu onayladığını gösterir. Ben de parti tutmuyorum. Birbirlerinden berbatlar çünkü. Ama gelipte iktidarı yerin dibine gömüp chp, hdp gibi partilere laf etmeyip destekleyenlere karşı savunuyorum iktidarı. Umursanacak bir şey değil zaten, 12 yaşındaki çocuk, ağzı olan konuşuyor.

Tamam demek kötü bir şey değil, onu onayladığını gösterir. Ben de parti tutmuyorum. Birbirlerinden berbatlar çünkü. Ama gelipte iktidarı yerin dibine gömüp chp, hdp gibi partilere laf etmeyip destekleyenlere karşı savunuyorum iktidarı. Umursanacak bir şey değil zaten, 12 yaşındaki çocuk, ağzı olan konuşuyor.
dostum lütfen mağarana döner misin

Türkiye tarihinde onun kadar görevde kalmış kaç kişi var ona bakmak lazım objektif bir şekilde değerlendir. Sevmiyorsun diye başarısını göz ardı edemezsin.
Hiç kimse yok. En çok seçim kazanan ve iktidarda kalan başkandır kendisi.

Tarih bilmeden kendini açıklama yapmaya uygun görmen komik :D Abdülhamit'in kaybetti dediklerinin çoğunu profil fotoğrafımdaki adamın başında olduğu parti kaybetti :D , tarihinizdeki bir şahısı sevince öbürüne küsmek zorunda değilsiniz :) 1. Meşrutiyette Midhat Paşa 2.Meşruyetinde Enver Paşa liderliğindeki bu parti Atatürk'ün dahi daha sonrasında ayrıldığı partidir , bu partinin suçlarını bir insana yıkmak cidden kötü . Kıbrıs konusuna gelirsek daha iyi hamleler yapabilirdi ve o kapasiteye de sahipti , kıstırılmış olsa gerek(Rusya'nın toprak iadesi için kiralandı ki bu da partinin girdiği savaşın sonuçlarından biri). 93 Harbi Partinin zorlamasıyla girildi , kaybedilmesi üzerine meclis dağıtıldı.Mutlak monarşi döneminde savaşın yıkıntılarını toplamaya çalıştığı için o kaybetti diyemezsiniz :D? sebep ne 93 harbine girilmesi o zaman kimse gelip de adamı suçlamasın :)
Anlamazlar hocam. Kıytırık Youtube fenomenlerinden öğrendikleri tarihle yorum yapıyorlar işte.

2008 yılında asgarî ücret 429 dolar. 2021 asgarî ücret 380 dolar. Evet kimin 3 yaşında olduğu belli oldu xD lol
2008 yılındaki doların değeriyle, günümüzdeki doların değeri bir mi?

Son düzenleme:
Bu konu IQ düşürtür.

Hiç kimse yok. En çok seçim kazanan ve iktidarda kalan başkandır kendisi.

Anlamazlar hocam. Kıytırık Youtube fenomenlerinden öğrendikleri tarihle yorum yapıyorlar işte.

2008 yılındaki doların değeriyle, günümüzdeki doların değeri bir mi?
Enflasyon 2005'te tüketici için 7,5. 2020'de 15. Aaaa doğru 2005'teki enflasyon ile şuan ki bir mi? Ayrıca doların değeriyle ne alakası var bunun? Dolar karşısındaki bizim paramızın değerini gösterir dolar 1 doların TL karşılığı.

Geri