Cumhurbaşkanımız ve Abdülhamid

Şu an ülkeyi ondan daha iyi yönetebilecek 1 tane adam yok.
Nereden biliyorsun? 10 yıldır asgari ücretimiz artmıyor böyle yaşamaya devam mı edeceğiz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konu cumhurbaşkanının yanlış bilgi vermesi değil mi niye abdülhamit kavgası yapıyosunuz
evet. ". Bu Abdülhamid'i tartışma konusu değildir. Sadece Cb. dediklerini anlamlandıramadım."

Nereden biliyorsun? 10 yıldır asgari ücretimiz artmıyor böyle yaşamaya devam mı edeceğiz?

evet. ". Bu Abdülhamid'i tartışma konusu değildir. Sadece Cb. dediklerini anlamlandıramadım."
Sen belki 3 yaşındasın diye bilmiyorsun, asgari ücret habire artıyor. Bilip bilmeden siyaset yapmayın. Sonucunda sadece mide bulantısı oluşuyor insanlarda.

2008 yılında asgarî ücret 429 dolar. 2021 asgarî ücret 380 dolar. Evet kimin 3 yaşında olduğu belli oldu xD lol
Yazık sana. Maaşı dolarla hesaplayacak kadar uzaksın bu konulara. Mesajımı yanıtlama, uzamasın bu konu.

Yazık sana. Maaşı dolarla hesaplayacak kadar uzaksın bu konulara. Mesajımı yanıtlama, uzamasın bu konu.
Ne ile hesaplayacak Uruguay pesosu ile mi?
Doğru. Dünya zaten dolar değil Uruguay pesosu kullanıyor.
Alım gücünü ve bilmem ne sebepleri bir nevi ''*göstermek*'' için dolar değil Uruguay pesosu lazım.

Ne ile hesaplayacak Uruguay pesosu ile mi?
Doğru. Dünya zaten dolar değil Uruguay pesosu kullanıyor.
Alım gücünü ve bilmem ne sebepleri bir nevi ''*göstermek*'' için dolar değil Uruguay pesosu lazım.
Çok sevdiğiniz Yeni Türk Lirası ile.

Ben anlamıyorum ülkenin durumu ortada kötü durumdayız belli gözü olanda görür diye düşünüyorum.Ama sonuna kadar kör gibi savunan insanları ben bir türlü çözemedim.Şimdi ülkede nerden baksa her tarafta bir sorun var zaten.Asgari ücret arkadaşın dediği gibi 10 yıldır aynı değişen bir şey yok asgari ücret artsa bile her şeye zam geldiği için hiç bir şey değişmiyor.Benim tek isteğim keşke herkes şöyle bir ay bi ev geçindirebilse asgari ücretle bakalım çoluğuna çocuğuna bakabilcek mi 2800 tl ile anca değerli malum partideki abilerimizin dediği gibi simit yersiniz.Birde diyolar aya gidicez.Şimdi ülkede bu kadar sorun varken kafayı direkt aya çevirmek saçma olmuş.Ha ama uzayla ilgili bir çalışma yapmayalım mı tabikide yapalım fakat aya gitsek ne olacak gitmesek ne olacak elimzi bir şey geçmiyecek fakat ekonomi ile ilgili yada eğitim yada herhangi bir şeyle ilgili bir şeyler yapılsa kanımca daha iyi olur.En son olarakta ilk seçimde hükümetin değişeceğini düşünmekteyim.Az buz değil sanırım 8-10 milyon yeni oy kullanacak vatandaş geliyor.İnşallah ülkemizin daha güzel günlerini görürüz.

Herşeyi dolarla aldığımız için olabilir mi?

Ayrıca dolar global para birimi olduğu için olabilir mi ekonomist Contravolta
Sana laf anlatılmaz. Yaşın daha çok küçük.

Bu forumda da yavaş yavaş koyunların sayısı artıyor. Aynen kardeşim, git A Haber'ini izle, keyif çayını iç.
Bana "Koyun" dediğinden dolayı raporlandın, umarım bir daha terbiyeli bir şekilde kibarca konuşursun insanlarla.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,783
Üyeler
183,467
Son üye
Mücahitacar
Geri