Ciri
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 6
Harezmi'nin 0'ı nasıl bulduğunu biliyor musun peki?Üstad iyi demiş
Harezmi'nin 0'ı nasıl bulduğunu biliyor musun peki?Üstad iyi demiş
Apk'nin söylediği doğruları hesaplayarak mı?Harezmi'nin 0'ı nasıl bulduğunu biliyor musun peki?
Hayır dostum Fevkelade1i ile ilgiliApk'nin söylediği doğruları hesaplayarak mı?
Fevkelade1i nin apk'nın icraatlerini sayarak mı?Hayır dostum Fevkelade1i ile ilgili
Onun AKP'yi kaç defa eleştirdiği ile mi ?Hayır dostum Fevkelade1i ile ilgili
Oha yeni gördüm Marmaris e yaptırmış bizim orada yazlık var giderken reise de uğrayım bari sonuçta bizim paralarımız ile yapıldı bu saray.Bir sürü kaynak var ama en basit ve anlaşılır bu olduğu için attım.
Biraz bilgi vereyim, 92 dönüm araziye yapılan 300 odalı bir saray.
iq sünü hesaplarken miHayır dostum Fevkelade1i ile ilgili
Öyle deme arkadaş AKP nin doğrusuna doğru yanlışına doğru diyor.Onun AKP'yi kaç defa eleştirdiği ile mi ?
Eğer modlar buna uygunsuz dil atarsa @DJ. Mic Check'in bu profilindeki postuna da atmalı, profilde paylaşıp direkt kapatıyor profili rapor yemesin diye. Raporlayınca da reddediyorlar.iq sünü hesaplarken mi
0'ı Harezmi bulmadı. Yeniden tanımladı.Harezmi'nin 0'ı nasıl bulduğunu biliyor musun peki?
@Fevkelade1i'nin IQ'sunu tanımladı o zaman.0'ı Harezmi bulmadı. Yeniden tanımladı.
Boş üye (14) zaten boşver onu ama düdük ban yememeliEğer modlar buna uygunsuz dil atarsa @DJ. Mic Check'in bu profilindeki postuna da atmalı, profilde paylaşıp direkt kapatıyor profili rapor yemesin diye. Raporlayınca da reddediyorlar.
düdük kim lnaBoş üye (14) zaten boşver onu ama düdük ban yememeli