muralty
80+ Bronze
Pardon zabafoombadüdük kim lna
Pardon zabafoombadüdük kim lna
bu kim laPardon zabafoomba
Heh telefondayım yazamıyordum, adamsin elraen abiBunların hangisi adalet yokken, ekonomi yokken, en önemlisi huzur yokken neyime yaracak ?
O zaman bir de Atatürk zamanı ile karşılaştır bakalım.Hmm, anladım. Sen Erdoğan hükümetini, Erdoğan hükümeti ile karşılaştırıyorsun. Karşılaştırabilecek başka bir veri yok elinde. Erdoğan hükümetinden başka alternatifin yok.
Hocam, dalga mı geçiyorsun benimle? Kılıçdaroğlu'nun aday olma ihtimali varsa, ben bu adamın siyasi hayatını, neler yaptığını neden araştırmayayım? İmamoğlu'nun yaptıklarını neden araştırmayayım? Geçmişine bakamaz mıyım bunların?
Bir şey dicem ama diyememO zaman bir de Atatürk zamanı ile karşılaştır bakalım.
Bende onu merak ediyorum, madem bu kadar araştırmayı seviyorsun.
Onu da sen araştır. Kanunla korunanlar hakkında özgürce konuşamıyoruz, sonra ucu hapse atılmakla sonlanıyor.O zaman bir de Atatürk zamanı ile karşılaştır bakalım.
Sadece Vecihi Hürkuş'un başına gelenleri araştırsan bile yeter.
Verilerin bir kısmının 2020 yılından olduğunu söylemiştim.7 tane yok 2021 yılında sadece 2 şirket kaldı.
ASELSAN 48
TUSAŞ ise 53'üncülükten 68'nci sıraya geriledi.
Atatürk döneminde, ekonomi, 1924 yılında yüzde 14,9, 1925 yılında yüzde 12,3, 1926 yılında yüzde 18,2, 1928 yılında yüzde 11, 1929 yılında yüzde 21,6, 1933 yılında yüzde 15,8, 1936 yılında yüzde 23,2 gibi 7 kez çift haneli büyüdü. Cumhuriyet döneminde yaşanan 13 çift haneli büyümenin 7’si Atatürk döneminde gerçekleşti.O zaman bir de Atatürk zamanı ile karşılaştır bakalım.
Bu gibi şirketleri sahipleri büyütmüyor mu?Verilerin bir kısmının 2020 yılından olduğunu söylemiştim.
Ekleme: 2002 yılından önce hiçbir şirketimiz ilk 100 arasında değildi. Erdoğan'ın ülkeyi geliştirdiği gerçeği hiçbir zaman değişmiyor.
Takılı kalmışsınız siz 2002 de2002 yılından önce hiçbir şirketimiz ilk 100 arasında değildi. Erdoğan'ın ülkeyi geliştirdiği gerçeği hiçbir zaman değişmiyor.
Vallahi ya onlar daha da kanser."Eskiden akıllı telefon mu vardı? Bilgisayar mı vardı?" diyenler de ayrı bir cins.