Neler Yeni

Curved monitör mü düz monitör mü

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
bunu öneririm hocam cok iyidir

240 olanı özellikle mi attın çünkü 165 lik olanı fiyatıda uygun ürün de güzel özellikle ekranda lg en sevdiğim marka

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
:D ışık sızması olarak çok berbat bir çok monitör kullandım curved kadar boş şey görmedim 1 kere aldım daha da almam
Şöyle ki tüm monitörlerde olucak diye bi kaide yok tek kullanımla bu kanıya varmak doğru olmaz şahsen ben kullanıyorum ghosting de ışık sızması problemide çok yaşadığım bir sorun değil

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
Nasıl bi oyun zevki verdi hocam merakımdan soruyorum kavisli olduğunu anlamıyorsun bile oyun oynarken 32 inç filan olursa anca hissedersin 27 24 kullandım curved ışık sızması dışında bi sorun yok oyun oynarken de öyle fark görmedim
bende sanırım 32 kullanmışştım bunu düşünmemiştim doğru olabilir

Amd34

80+ Silver
Şöyle ki tüm monitörlerde olucak diye bi kaide yok tek kullanımla bu kanıya varmak doğru olmaz şahsen ben kullanıyorum ghosting de ışık sızması problemide çok yaşadığım bir sorun değil
:D hemen hemen her curved de ışık sızması olur kavisli olduğu için

Thorcuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Emirhan
240 olanı özellikle mi attın çünkü 165 lik olanı fiyatıda uygun ürün de güzel özellikle ekranda lg en sevdiğim marka
Evet bütçene göre attım hocam daha ucuz bir bir şey istersen

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
Evet bütçene göre attım hocam daha ucuz bir bir şey istersen
şöyle ki 165 olan çok güzelmiş fiyatı da uygun benim için lg olması özellikle hoşuma gitti

Cancan234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Can ince
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar teknoloji indirim
:D hemen hemen her curved de ışık sızması olur kavisli olduğu için
Hayır olmaz demiyorum ama sıkıntı çıkartacak derecede bir eksisi yok kavis oranı yüksek alırsanız eğer gayet güzel hissiyat veriyor şahsen

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
ben düz alıcam sanırım biraz garantici biriyim. curved alırsam içim rahat etmez muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki bir sorum daha olacak 27inç normalde benim için yeterli zaten 24 kullanıyorum biraz büyütmek be kalite artırmak istiyorum ama 32 naısl olur bilemiyorum sizce 27 yerine 32 alsam çok mu büyük kalır normal bi mesafeden oynuyorum

ben düz alıcam sanırım biraz garantici biriyim. curved alırsam içim rahat etmez muhtemelen
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki bir sorum daha olacak 27inç normalde benim için yeterli zaten 24 kullanıyorum biraz büyütmek be kalite artırmak istiyorum ama 32 naısl olur bilemiyorum sizce 27 yerine 32 alsam çok mu büyük kalır normal bi mesafeden oynuyorum
Senin göz zevkin bilemeyiz o kişisel biraz

Epiktetos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
İshak Çakır
Tamamen kişisel bir tercih . İkisinin de kendine has bir deneyimi var . Ben bilgisayarımı film izlemek ve hikaye odaklı oyunlar oynamak için kullandığımdan dolayı 32 inç curved monitör tercih ettim , her zaman da iyi ki bunu almışım diyorum çünkü bana yaşattığı deneyim gayet tatminkar. Başkası içinse tamamen berbat olabilir ,bildiğim kadarıyla özellikle rekabetçi oyunları seven kişiler curved tercih etmiyor bazı teknik özellikleri yüzünden IPS panele yöneliyorlar . Bence burada temel belirleyici şey senin beklentilerin ve kullanım amacın olmalı .

Kiritsugu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emre Yılmaz
Tamamen kişisel bir tercih . İkisinin de kendine has bir deneyimi var . Ben bilgisayarımı film izlemek ve hikaye odaklı oyunlar oynamak için kullandığımdan dolayı 32 inç curved monitör tercih ettim , her zaman da iyi ki bunu almışım diyorum çünkü bana yaşattığı deneyim gayet tatminkar. Başkası içinse tamamen berbat olabilir ,bildiğim kadarıyla özellikle rekabetçi oyunları seven kişiler curved tercih etmiyor bazı teknik özellikleri yüzünden IPS panele yöneliyorlar . Bence burada temel belirleyici şey senin beklentilerin ve kullanım amacın olmalı .
curved için bir önerin var mı ips için lg benim çok hoşuma gitti şuan biraz arada kaldım

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Yunus Şahin
Arkadaşa katılıyorum. Sana kalmış. Ek olarak kaliteli bir Curved alırsan IPS'i aratmaz. Benim kullandığım Odyssey G7 de üst seviye. Ghosting yok denecek kadar az. Renk ayarlarıyla birlikte renkleri mükemmel. Hikaye odaklı oyunlar oynuyorum bende, Curved ile çok iyi bir deneyim oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,678
Üyeler
163,035
Son üye
Regalis
Top Bottom