Reteekspisi
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 484
- İsim
- sosyeteDİNOZOR
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım hocam teşekkürlerBir şey eklemek veya çıkarmak veya değiştirmek istediğinde bütün sıvıyı boşaltman gerekiyor, boşaltma vanasını açıyosun ama bütün sıvı boşalmıyor sonra o içeride kalan sıvı da çıksın diye kasayı sallayıp ters çevirmen gerekiyor kasa d ia ağır diye sırtın ağrıyor ayrıca sızma ihtimali de var, benim ekran kartımın üstüne su döküldü durup dururken sızdığı için sonra ekran kartı bozuldu içini açıp kuruladım bikaç gün beklettim düzeldi sonra ekran kartı. Daha sonra tekrar kendi kendine sızdı bende yeter artık dedim bozdum custom’ı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki önerebileceğiniz beyaz kasa var mıBir şey eklemek veya çıkarmak veya değiştirmek istediğinde bütün sıvıyı boşaltman gerekiyor, boşaltma vanasını açıyosun ama bütün sıvı boşalmıyor sonra o içeride kalan sıvı da çıksın diye kasayı sallayıp ters çevirmen gerekiyor kasa d ia ağır diye sırtın ağrıyor ayrıca sızma ihtimali de var, benim ekran kartımın üstüne su döküldü durup dururken sızdığı için sonra ekran kartı bozuldu içini açıp kuruladım bikaç gün beklettim düzeldi sonra ekran kartı. Daha sonra tekrar kendi kendine sızdı bende yeter artık dedim bozdum custom’ı