Neler Yeni

Custom Kaliteli Klavye Yardımcı olur musunuz ?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar güncel olarak Razer Blackwidow V3 Tenkeyless kullanıyorum. Klavye çok kaliteli fakat switchler biraz sesli ve RGB effectleri çok gözüme hitap etmiyor daha canlı ve daha dolusu lazım seviyorum görselliği.

Bütçe de problem yok fakat daha önce custom klavye almadım toplamadım ve kullanmadım. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

-Aradığım özellikler gecikmesiz Wireless olması kablo istemiyorum.
-Malzeme kalitesi
-RGB Kalitesi ( bunun hakkını verecek keycapsler )
-En kaliteli ve sessiz switchlerden olması.
-Varsa ayarlanabilir gif koyulabilir LED Panel göstergesi olması
- %100 veya %85 , TKL ( mmorpg olduğu için tuş skilleri atıyorum ne kadar çok tuş o kadar iyi )

Son düzenleme:

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Takip

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Batuhan
@freygasm
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçen ne kadar

Son düzenleme:

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
[TRY3,876.00 7% OFF]GAMAKAY LK75 75% Üçlü Model Mekanik Klavye RGB PBT MDA Hot Swap 83 Tuş Kablosuz Oyun Klavyesi TFT Akıllı Ekran ve Düğme ile Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood
[TRY4,029.82 13% OFF]SKYLOONG GK87 PRO Sparta Mekanik Klavye Üç Model Gateron 3.0 Switch PBT Hot Swap Düğme RGB Aydınlatmalı Yastık Oyuncu 2.4G Bluetooth Kablosuz Oyun Klavyesi Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Batuhan

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
[TRY3,876.00 7% OFF]GAMAKAY LK75 75% Üçlü Model Mekanik Klavye RGB PBT MDA Hot Swap 83 Tuş Kablosuz Oyun Klavyesi TFT Akıllı Ekran ve Düğme ile Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood
[TRY4,029.82 13% OFF]SKYLOONG GK87 PRO Sparta Mekanik Klavye Üç Model Gateron 3.0 Switch PBT Hot Swap Düğme RGB Aydınlatmalı Yastık Oyuncu 2.4G Bluetooth Kablosuz Oyun Klavyesi Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood
Hocam bu gk87 bana kafayı yedirtecek tam zevkime göre atmışsınız ben de tam Whatgeek.com'dan bakıyordum. Bu ürünü bu şekilde alırsam sonra istediğim gibi costum edebilirim değil mi her türlü değişikliğe uygun bir klavye diye anladım ? :)
Birde ben buna bir kaç tane newkeycaps'ten şekilli tuş alırım. Bu sizin attığınız site mi daha güvenilir ve hızlı yoksa whatgeek.com mu ? Birde bu klavyeye uyumlu şeffaf veya tuşların harflerini aydınlatan tuş takımı atabilir misiniz umarım dediğimi anlatabilmişimdir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam https://www.whatgeek.com/products/s...yboard-with-tft-screen?variant=44089933365501 Şu model ile uyumlu puddings keycaps tarzı bir şey var mıdır şeffaf ve tuşları da gösteren 🙏

Son düzenleme:

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Batuhan
pudding keycapsler var ve bu attıklarım var şeffaf hyperx türkçe pudding var ona da bakabilirsin
siteden alırken mail veya mesaj olarak ücreti düşük gösterirler whatgeek'e söylersen

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
pudding keycapsler var ve bu attıklarım var şeffaf hyperx türkçe pudding var ona da bakabilirsin
siteden alırken mail veya mesaj olarak ücreti düşük gösterirler whatgeek'e söylersen
Neyin ücreti için mesaj atmam gerek hocam

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
klavyenin gümrüğe takılmaması veya gümrükte ödenecek ücret için o siteden alışveriş yapmadım alışveriş yapanlar öyle yapıyordu da
Tamamdır hocam teşekkür ederim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,476
İsim
Muhammed efe
Arkadaşlar güncel olarak Razer Blackwidow V3 Tenkeyless kullanıyorum. Klavye çok kaliteli fakat switchler biraz sesli ve RGB effectleri çok gözüme hitap etmiyor daha canlı ve daha dolusu lazım seviyorum görselliği.

Bütçe de problem yok fakat daha önce custom klavye almadım toplamadım ve kullanmadım. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var.

-Aradığım özellikler gecikmesiz Wireless olması kablo istemiyorum.
-Malzeme kalitesi
-RGB Kalitesi ( bunun hakkını verecek keycapsler )
-En kaliteli ve sessiz switchlerden olması.
-Varsa ayarlanabilir gif koyulabilir LED Panel göstergesi olması
- %100 veya %85 , TKL ( mmorpg olduğu için tuş skilleri atıyorum ne kadar çok tuş o kadar iyi )
Ben Gmk67 toplayacağım toplu olarak. 1 hafta kadar süren varsa ve Istanbul'da isen test edip alabilirsin. Piyasadakiler gibi saçma sapan şekilde 4500 liralara satmayacağım. Akko cream yellow v3 pro ile toplayacağım zamanin varsa bir kaç gün bekle. Özelden iletişime geçebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,602
Üyeler
166,961
Son üye
ufobo
Top Bottom