Neler Yeni

Yardım Custom Klavye Sorum Var

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emre
Dostlar selam,

Uzun zamandır sessiz gaming mebran klavye arayışındaydım ve maalesef ki bulamadım. (iyiki bulamamışım bu zamana kadar).

Bugün nette gezerken AKKO Fairy 5pin Linear Switch gördüm ve çok sessiz. Şimdi ben custom klavye alsam akko veya başka marka bu switchleri'de alsam direk olur değil mi ? switch uymama gibi problem olur mu ?

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pcb kaç pin destekliyor ve switch kaç pin
Hocam klavyem yok hiç örnek mesela bu Link 'teki klavyeyi alsam bu dediğim switch oluyor mu ? hiç anlamam bu işlerden şu anda sesini duydum muhteşem bir şey bir an önce almak istiyorum.

GPiro

80+ Platinum
Hocam klavyem yok hiç örnek mesela bu Link 'teki klavyeyi alsam bu dediğim switch oluyor mu ? hiç anlamam bu işlerden şu anda sesini duydum muhteşem bir şey bir an önce almak istiyorum.
Hotswap degil sanırım bu klavye eger öyleyse switch kaç pin pcbnin kaç pin desteklediğini kontrol edin

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emre
Hocam switch'de 5pin diyor. Bu switch uygun klavye biliyor musunuz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hotswap degil sanırım bu klavye eger öyleyse switch kaç pin pcbnin kaç pin desteklediğini kontrol edin
Hocam mesela Ajazz AK820 PRO bu klavyeyi alsam değiştirebilir miyim swichlerini ?

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emre
Teşekkürler Hocam valla klavye bulamıyordum şimdi su swich gördüm rahatladım. Klavye bulup swich sipariş edeceğim şimdi

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emre
Az daha çıkarsan kko monsgeek m1 v5 sp çıkamazsan akko 5075b plus
Hocam ikisi arasın da çok bi fark var mı ? ikiside tam istediğim gibi klavye aslında benim aklımdan AJ820 PRO geçiyordu. Ama bunlar da istediğim tipte tam

GPiro

80+ Platinum
Hocam ikisi arasın da çok bi fark var mı ? ikiside tam istediğim gibi klavye aslında benim aklımdan AJ820 PRO geçiyordu. Ama bunlar da istediğim tipte tam
M1 V5 sp en ıyı alüminyum kasa qmk via gasket yapısı iyi üstünde gelen switch keycapslar açık ara iyi ak820 pro adam akıllı getiren biri yok oyüzden 5075b plus alın yada m1 v5 sp

EmrCPR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
754
İsim
Emre
M1 V5 sp en ıyı alüminyum kasa qmk via gasket yapısı iyi üstünde gelen switch keycapslar açık ara iyi ak820 pro adam akıllı getiren biri yok oyüzden 5075b plus alın yada m1 v5 sp
Anladım hocam. Desteğin için çok teşekkür ederim.

Top Bottom