- Konu Sahibi Konu Sahibi
indirim kodunu nerden buluyorsunuz üstadım 3.5 bişi inse kafidir .d5075b plus mükemmel klavye alabilirsin evet
indirim kodunu nerden buluyorsunuz üstadım 3.5 bişi inse kafidir .d5075b plus mükemmel klavye alabilirsin evet
GAINSWG12 whatgeek coupon codes yazarak bulabilirsin.indirim kodunu nerden buluyorsunuz üstadım 3.5 bişi inse kafidir .d
GAINSWG12 whatgeek coupon codes yazarak bulabilirsin.
https://www.amazon.com.tr/Akko-Klav...r-Doğrusal/dp/B0BVR4WN5W?ref_=ast_sto_dp&th=1GAINSWG12 whatgeek coupon codes yazarak bulabilirsin.
5075s kablolu, attığınız ilk üründe wireless ve bluetooth var.
3000 serisine çöp demişlerdi bu seri sizce nasıl
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://www.amazon.com.tr/Akko-Klavyesi-özellikli-Programlanabilir-Doğrusal/dp/B0BVR4WN5W?ref_=ast_sto_dp&th=1
birde 5000 serisi amazonda daha ucuz ama 75s sonu çok fark varmı 75 b dend
tamda enter tuşu ince olanın daha kolaykeycapsleri bulunuyor diye keşke küçük olsaydı diyordum attıgımın sen varya5075s kablolu, attığınız ilk üründe wireless ve bluetooth var.
![]()
Black&Silver 5075B Plus | Akko Official Global Site
Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad…en.akkogear.com
![]()
Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site
Akko Beken Plus multi-modes solution (2.4G/Bluetooth/Type-C); Gasket mount structure; PBT double shot ASA profile keycaps; Battery capacity: 3000mah; SMD LED RGB backlit; IXPE switch pad…en.akkogear.com
sipariş vereyimmi direkt stokta kalmıcak gibi duruyor bi tanesi bitmiş weekgeek sorunsuz iade eder dersen gidip sipariş vereyim5075s kablolu, attığınız ilk üründe wireless ve bluetooth var.
![]()
Black&Silver 5075B Plus | Akko Official Global Site
![]()
Dracula Castle 5075B Plus | Akko Official Global Site
Dediğim gibi deneyimim olmadı lakin forumda iade eden 5-6kişi gördüm. Bir sorun olacağını düşünmüyorum ama size kalmış.tamda enter tuşu ince olanın daha kolaykeycapsleri bulunuyor diye keşke küçük olsaydı diyordum attıgımın sen varyaderdimde dermansın bu gece
sipariş vereyimmi direkt stokta kalmıcak gibi duruyor bi tanesi bitmiş weekgeek sorunsuz iade eder dersen gidip sipariş vereyim
alddım dostum yellow switchli ilk sayfadaki keycapslerden uyanlar hangileri butun ince enterlılar uyarmı diyorsunDediğim gibi deneyimim olmadı lakin forumda iade eden 5-6kişi gördüm. Bir sorun olacağını düşünmüyorum ama size kalmış.
Evet.alddım dostum yellow switchli ilk sayfadaki keycapslerden uyanlar hangileri butun ince enterlılar uyarmı diyorsun
dostum güvendiğin keycap satan mağza varmı begendiklerime güvenemedimEvet.
Sana atmıştım yukarıda linkdostum güvendiğin keycap satan mağza varmı begendiklerime güvenemedim